Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok buyuk kazik yedik

Adam iyiyse premier lig takimlari cokerdi

Gecmis olsun

Fofanalardan 2. Lig topcusuna dustuk

Boyle vizyonsuzluk ancak dursun yapardi

Cok buyuk kazik yedik

Adam iyiyse premier lig takimlari cokerdi

Gecmis olsun

Fofanalardan 2. Lig topcusuna dustuk

Boyle vizyonsuzluk ancak dursun yapardi
premier ligten talipleri var ama ne kadar maas bonservis teklif ediyorlar?
fofana falan konusulan bircok oyuncu butcemizin uzerindeydi
CS'ten gelmesi kotu oyuncu oldugunu gostermez ortada ayrica boey , kerem ve baris ornekleri var ikinci liglere ben olsam daha fazla cokerdim

bu oyuncu ile ilgili tek cekincem mertensin genc versiyonu gibi olmasi bu halde bize tekrar 6 numara transferi gerekecek gibi

Günaydın beyler. Şerefsiz sivriler uyutmadı :crushed:

Sara'dan umutluyum ben. Hatta bonservisine vereceğimiz rakamı unutturacak bir performans gelebilir gibi hissediyorum. En son Marcao transferinde herhalde böyle hissetmiştim. Hayırlısı olsun diyelim.

Sabah sabah 2. Lig topcusuna 20 vermisler hemde 25 yasinda diye kafa buluyorlar bu fb bjkliler

Moderatör tarafında düzenlendi:
G. Sara 10 numr için alındı sanırsam.. 8 numaraya da transfer yapılacak gibi. Dubais in durumuna göre de sol - sağ bek oynayabilen bir transfer bekliyorum. Francesco Moura gibi.

1722661933667.webp
B2B dio lan

İlk 11:
Muslera - Jelert- Davinson Sanchez - Nelsson- Francesco Moura-Torreira- MC Tomminay - Gabriel Sara - Zaha- Ziyech- İcardi

Yedek 11:Jancat-Kaan- Metehan- Abdulkerim -Köhn -Berkan- Kerem D- Barış Alper -Mertens- Kerem A.- Batsuai

Eren Aydın- Efe - Yusuf Demir

Fb nin aldığı forvet kac m euroydu söylenemez bunun fiyatı arttırılır biz alınca opsiyonlar eklenir biz satınca opsiyonlar eklnemez

İlk 11:
Muslera - Jelert- Davinson Sanchez - Nelsson- Francesco Moura-Torreira- MC Tomminay - Gabriel Sara - Zaha- Ziyech- İcardi

Yedek 11:Jancat-Kaan- Metehan- Abdulkerim -Köhn -Berkan- Kerem D- Barış Alper -Mertens- Kerem A.- Batsuai

Eren Aydın- Efe - Yusuf Demir
Zaha zyech yedek olur barış kerem oynar mc tominay sara dan biri gelir. Yedeklerde se Yusuf demir olur

Sara aslında biraz Evander tarzı bir oyuncu.

Okan Hoca’nın hayali daha çok 10 özellikler olan bir 8 numara bu kesin.

Seneye Mertens gidince özellikle Sara’yı daha hücumcu kullanıp, bir orta saha daha alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt