Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyet olarak tutmadığı senaryo için hep konuşuyorsunuz ama tuttuğu senaryoda elalem her sene orta saha ararken sen oraya belki de yıllarca adam aramayacaksin. Kiralik bir süper star gelse tutmasa veya tutsa ama opsiyonu 25-30 olsa alamasak o zaman ne olacak seneye bir daha adam bir daha adam.

Tutarsa yıllarca orta saha aramazsin hatta 10no da bile oynatirsin edersin. İnşallah tutar diyelim. Galatasarayimiza hayırlı olsun
Tamamen aynı düşünüyorum torreira gibi tutarsa kafamız rahat olsun yeter her sene transfer bekliyoruz

Kereminyo bu arkadaşı kesip formayı alırsa yonetim bir daha transfer yaptirtmaz okana.

Ha bu arada okan kendi isteyip aldirdigi oyuncu diye torpil gecmez formayi adaletli dagitir insallah.

Kerem demirbay gecen sezon sampiyonlukta baya is yapti.Adami burusturup bir kenara atmak olmaz.

Kim iyiyse o oynasin.

Gelmisink gecmisini sevdigimin memleketinde leminayi alsak olurmuyduk.Adam suan tam aradigimiz profildi

Maliyet olarak tutmadığı senaryo için hep konuşuyorsunuz ama tuttuğu senaryoda elalem her sene orta saha ararken sen oraya belki de yıllarca adam aramayacaksin. Kiralik bir süper star gelse tutmasa veya tutsa ama opsiyonu 25-30 olsa alamasak o zaman ne olacak seneye bir daha adam bir daha adam.

Tutarsa yıllarca orta saha aramazsin hatta 10no da bile oynatirsin edersin. İnşallah tutar diyelim. Galatasarayimiza hayırlı olsun
20 milyon euro bonservis 3 milyon euro maaş verdiğin adam için ya tutarsa diyemezsin. o paraları verdiğin adam torreira gibi 1. maçından son maçına kadar her maç yüksek performans vermeli.

Muslera
Jelert sançez nelson moura
Toreira fernandez
Ziyech sara barış
İcardi

Günay kaan metehan apo berkan demirbay kerem mertens zaha bats

20 milyon euro bonservis 3 milyon euro maaş verdiğin adam için ya tutarsa diyemezsin. o paraları verdiğin adam torreira gibi 1. maçından son maçına kadar her maç yüksek performans vermeli.
Kap mi var 20m 3m netleşti mi
Ayrıca şu torreira bonservis kiyasini salsak artik. Çok üç bir örnek bir daha olmayacak

1 tane maçını izliyim dedim.3-2 aldıkları cardiff deplasman maçını açtım.

Moralim bozuldu 45 dakika izledim bıraktım.Defansif olarak Kerem’in aynısı, izliyor sadece alan kapatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt