Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.291
- 58.451
- 3.383
Sara konusunda knknoldu la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara konusunda knknoldu la
Misal bunu 2 ay önce alamaz mıydık da etekli kaşar tominay diye 2 ay harcadıkGabriel sara geldi
Kesin :d
McKennie = OzanGabriel SARA = Ozan Tufan V2
eee Tamam işte bizde 8 oynayacak göstersin kendini 6 yı torreira halledecekGabriel Sara'nın 16 Aralık 2023'te Sky Sports'a verdiği röportaj "Hâlâ daha iyi yapmam gereken çok şey var ve daha iyisini yapıp, gelişebileceğimi biliyorum. Benim için defansif orta saha rolü oldukça farklı çünkü defansif olarak daha fazla şey yapmam gerekiyor. Bunu hâlâ öğreniyorum. Eskiden her zaman 8 ya da 10 numara olarak oynardım. Fakat topa daha fazla sahip olmayı, daha fazla gol şansı yaratmayı seviyorum ve artık hiçbir stopere sırtımı dönmüyorum. Ama bazen kaleden çok uzakta olduğumu hissediyorum ve gol atmayı seviyorum! Ama asist de yapabilirim. Takıma yardım ettiğim sürece bundan mutluyum."![]()
olabilir o yüzden v2 yazdım gelişmiş hali anlamındaMcKennie = Ozan
alamazdıkMisal bunu 2 ay önce alamaz mıydık da etekli kaşar tominay diye 2 ay harcadık
Hocaya sorarlar umarim :dMisal bunu 2 ay önce alamaz mıydık da etekli kaşar tominay diye 2 ay harcadık
Bu yaşanacak gerçekten de. Utanmaz almancı gökhan denilen herif bunu yazacakTransferMarket : Sara iyi oyuncuydu ama GS tercihinden dolayı 5 milyon düşürdük biz premier lig bekliyorduk o yüzden böyle karar alındı.
yanılıyorsun dostumZenitin parası olduğu icin taksitli transfere sicak bakmadilar.norwich taksidi kabul etmiş görünüyor.
Listenin tominay-wendel-sara olduğunu düşünüyorum
Misal bunu 2 ay önce alamaz mıydık da etekli kaşar tominay diye 2 ay harcadık
Hocaya sorarlar umarim :d
hayırOlaya yanlış bakiyorsunuz.
Elbet alınırdı ama A planı olmadığı için anca şimdi transfer oluyor işte. Haftalarca Wendel ve McTominay için pazarlık yapıp alamayınca şimdi bu çocuğu alalım demişler. Konu bundan ibaret.
Ne hayır