Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.358
- 72.932
- 5.188
pardon kimi yalanlayacağımı şaşırdım artıkNe hayır
evet
mctominay 1di
wendel ve sara 2ydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pardon kimi yalanlayacağımı şaşırdım artıkNe hayır
Giden var mı
Mumkun degilWendel Tominay en büyük olayları ceza sahası koşuları. Hoca bence sarayı ofansif oynatacak.
Sara
Demirbay/Kaan Torreira
İzleyebiliriz.
Mertens muhtemelen 1000dk falan oynar bu sezon
içsaha maçlarında torreira-sara-mertensle tecavüz keyfiMumkun degil
2k dk cok rahat oynar
risk misk yok aga yeter da ne olumsuz bastın adam topçuoğlu topçugalatasaray her transfer döneminde 20 milyon euro'ya adam alıyor da bizim mi haberimiz yok?insanların şikayet ettiği durum, harcadığımız 20 milyon euro'nun boşa gitmesi halinde önümüzdeki 4-5 sezon bunun acısını çekecek olmamızdır. championship seviyesinde 1 sezonluk performansı olan bir futbolcuya 20 milyon vermemiz doğru bir hamle değil, büyük bir risk. tutsa da tutmasa da bu böyle. galatasaray böyle riskler alacak konumda değil.
bu riski almaya gerek yoktu. üstelik zaniolo gibi piyasası olan bir isim olduğunu da düşünmüyorum. sara galatasaray'da tıpkı cicaldau gibi kaybolabilecek bir isim. her şey bizde vereceği performansa bağlı. ne yapalım iyi performans vermesi için dua edeceğiz artık.
Sara için Brezilyalı Bilal Kısa diyorlarforumda herkesi türk topçularla karşılaştırma çılgınlığı başladı inanılmaz
kesin mirisk misk yok aga yeter da ne olumsuz bastın adam topçuoğlu topçu
Bana değil Okan hocamaNereye gidiyorsun barış dedem yolculuk nereye
beni bilirsin türk topçu-yabancı topçu benzetmesini cuk diye koyarım, ülkede muadili yok o kadar diyeyimSara için Brezilyalı Bilal Kısa diyorlar
net bilgi bu çocuk 2 seneye transfer yapar gi,der ağlarsınız arkasındankesin mi