Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Burukun 10 Numara istemesine hic bri anlam.veremdim, zaten Mertens var, sara da orda rahat oynar bilemedin en kötü ihtimal Demirbayi denersin, bize asil.simdi birde maliyeti düsük 18-20 yas arasinda cigersiz bir 6-8 oyniyabilecek scout transferi gerek.

Musleranin da elleri kucuktu
Olm bak mabadınızdan element uydurmayın

Lauro diye bir mal gelecekti, taraftar belki de ilk ve tek ciddi tepki gösterince o maliyete girip Muslera alındı.

Elleri küçük diyen Mustafa Denizli, adamı aldık üstüne gitti Copa America kazandı.

Hayır sallıyorsunuz da bari boş yapmayın.

Şu an TL bayağı değerli açıkçası, daha kur vurgunu yaşarsak Florya boşa gider.

Oyuncunun çılgın atması lazım, umarım bu baskıyla savaşır.

Bu arada championship oyuncularına en fazla ödenen bonservisler diye bir liste var mı?

Özellikle EPL dışına transfer olan oyuncular için.
Transfermarktan bakmaya çalıştım da listeye o sene Championship’e düşen ama bir önceki sezon PL’de oynayan topçular da giriyor. Doğru bir analiz olmuyor

Yalnız 8-9 tane gol sevincini izledim, takım arkadaşlarıyla arası baya iyi Sara'nın. Belli ki sevilen bir oyuncu, bu nokta önemli, bizim başarılarımızın her zaman önemli bir parçası oldu takımdaşlık.

Neyse tutmazsa sezon sonu panatinaikosa alacaklari dahil 5 - 6 milyona satariz en kotu

Hatipoglu ve cenk reis halleder o işi

Simdi pozitif olalim iyi diyelim iyi olsun Allahin hikmetini sual sorulmaz derler senin şer gorudklerinde hayir hayir gorduklerinde şer vardir.Gün dogmadan neler dogar 20 milyonluk kazik dersin enayinin biri gelir sene sonu 40 verir alir.

Ya da almaz ama almazsa da canimiz sagolsun paramiz var harcadik ulan allahin fakirleri der guler geceriz.

Okan Buruk'un aklından ne geçiyor gerçekten bilmiyorum. Daha uygun maliyete 1 yaş büyük McKennie'yi alabilirdi.

Juventus'ta düzenli oynayan adamı almak yerine Championship'ten oyuncu almayı tercih etti. Tabi arada bariz bir profil farkı var.

Geçen sene takımın boyunun kısa olduğundan muzdaripken bu sene daha da kısalttık. İşin savunma tarafında neye güveniyor hiçbir bilmiyorum.

Zaha ve Ziyech takımda kalmışken savunma yönü zayıf 8 numara ve fiziksel açıdan zayıf sağbekle nasıl sertlik koyacak sahaya soru işareti.

Üstelik bu 2 transfere 27 milyon euro bonservis harcattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt