Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.413
- 72.956
- 5.188
frendrupu alabilmek içinkerem yusuftan daha iyi ve versatil topçu neden böyle bir şey yapalım sami müdür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
frendrupu alabilmek içinkerem yusuftan daha iyi ve versatil topçu neden böyle bir şey yapalım sami müdür
Para lazimkerem yusuftan daha iyi ve versatil topçu neden böyle bir şey yapalım sami müdür
Doğru o açıdan ama oyuncu özellikleri bakımından doue daha gelişime açık gibi, jelert daha belirgin bir oyuncu sankiHocam jelert 9 doue 6
Jelert 11 o zaman doue 8 bence birinde opsiyon katılıyor diğerinde katılmıyor bu da algı amacına ulaşmış oluyor
En net gösterge bu adamın yorumu
Defansta çalıştı ama hep ofansı ön planda idi demiş.
Ee bu durumda gidip net 10 numara alsaydık yani, bu adama defans yaptırsan topla hünerlerini sergilemekte sorun yaşayacak bu kez.
Kısacası sonuca gelelim.
Jelert ve Sara için ödenen bonservis 30 m euro
Total maaş 4 m euro
Bu iki adamı çoğunuz övüyorsunuz, ben de diyorumki her ikisi de çıkıp katkı vermeli, ikisi de yükselişte değil mi?
Katkı vermedikleri senaryoda yatırım yaptık diye gelmesin hiç kimse, ikisi de fark yaratmalı.
Parasi az olunca potansiyel yorumuna katılmıyorum adminim. Sara yi konu dışı bırakıyorum sadece. 13m a Bruma aldık o potansiyel değil miydi mesela sana göre? Sara potansiyel transfer değildir evet haklısın ama Jelert değildir diyemeyiz. Yarin bir gün 12-13e yine birini aliriz 20-21 yaşlarında o da potansiyel isim olur.18 verdiğin adamda ne potansiyeli ya
11 verdiğin Jelertte de durum aynı
Potansiyel dediğin 6ya Doue almakla olur
Sara bizde 50 m euroluk adam mı olacak 25 yaşından sonra
Hiçbir şey yapamazsınSara ve Jelert katkı vermezse yönetimi maliyetler sebebiyle dar ağacına çekeriz.
Sağ beke koysak?barış alperi sol kanata koymak yasaklanmalı
dursun mali olarak ibra edilmez ve kovulurSara ve Jelert katkı vermezse yönetimi maliyetler sebebiyle dar ağacına çekeriz.
Angelino düşüşteydi diyemeyiz, bizden önceki iki sezonu da çok iyi ve full ama bize uyacak bir oyuncu değildi, üstüne iyi yaptıklarını da yapamadı.Sara net katki vermeli, Jelert’de biraz daha sabirli olabiliriz. Ama sonucta ikisinden de beklenti yuksek.
Angelino ve Ndombele dususteydi. Bu sefer dususte degil cikista olan oyuncular aldik. İnsallah ikisi de super performans verir.
niye yaw solda daha iyi oynuyor bencebarış alperi sol kanata koymak yasaklanmalı
Versatil mikerem yusuftan daha iyi ve versatil topçu neden böyle bir şey yapalım sami müdür