Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zayıflasa ne olur, 1 ay sonra tekrar eski haline gelir. Bir oyuncuyu GS bile hayata döndürememişse o topçu artık futbolu kafasında bitirmiş demektir.
Aldığı maaş ve kendi ülkesi olduğundan bence fit 1 hâle gelecek.Daha sonra piyasasını iyi 1 şekilde yaptıktan sonra Arabistan Ligi'ne kapağı atacak bence yav :D

Nice Ndombele'yi hızlı 1 şekilde zayıflatmaya çalışıyo yav :D 10 gündür antrenmanlarda yokmuş bireysel olarak hazırlıyolarmış yav :D
Resim
Olması gereken bu zaten bir tek bizde var 100 kilo oyuncuyu hiç bişey olmamış gibi takımla antremanlara dahil etmek..

Bizim Ozanin takiminda full kaos var. Spor Genel Müdürü kovmuslar. Ondan sonra futbol direktörü istifasini sunmus. Spor Müdürü olarak Schalke'de acayip berbat hocalik yapan, ve Hoffenheimin suan altyapisina bakan adam atanmis ve Amerikan antrenörleri istifa edip Amerikan Milli takiminin basina gecmeyi istiyormus. Taraftar ROGONun zaten suan cok etkisi varken, daha da cok islere karisir diye korkur ve acayip tepkililer.

Ozan bu gidisle bir kere daha ligden düserse sasirmam. Ondan sonra artik baya ucuza geri dönsün yuvasina
Ozan Kabak'ta sakat zaten çapraz bağ yırtığı deniyor. Bundan sonra toparlaması zor yuvasına dönmesi onun içinde iyi olacaktır.

Liverpool’un 25M € teklif yaptığı söyleniyor
Liverpool'un teklif yaptığı söylenmeyen adam bir ben kaldım herhalde. Alayı kolpa muhtemelen. 25 milyon teklif yapsalar 25 dakikada alırlardı zaten. Adamı 4'e almışlar. Milli takım havuzunda henüz yok + artık Liverpool gibi takımlar hücum yönü kısıtlı olan amele diye tabir edilecek oyunculara öyle kolay kolay para dökmüyorlar. Devir oyunun her yönünü oynayabilen oyuncu devri.
Bugün Torreira'ya bile istenilen tekliflerin gelmemesinin ya da Avrupa futbolunda çok fazla tutmamasının sebebi budur bana göre.

Bruma ile turnuva öncesi anlaşmıştık diye hatırlıyorum.
O turnuvada pogba,kondogbia,Bruma,umar aminu,ebenezer,sanago,Quintero,jese,Nicolas flan parlamıştı çoğu kaybolup gitti.
Hatta Bruma başka bir Avrupa kulübüne transfer olacaktı. Tam olarak hatırlamıyorum ama brumayi bedavaya almak için katakulli çevirdikleri için sporting direk bize satmıştı

Hatta Bruma başka bir Avrupa kulübüne transfer olacaktı. Tam olarak hatırlamıyorum ama brumayi bedavaya almak için katakulli çevirdikleri için sporting direk bize satmıştı
Hayır yav davalıklardı bunlar turnuvada da free olacağı haberleri çıkmıştı. Gidip sözleşme mi imzalattık ne olduysa sonra çok kısa sürede bonservis ödemek zorunda kalmıştık.

Brumaya verilen 12 bugünün 35i falandır. Bizim bir oyuncuya o kadar para veremeyeceğimiz de aşikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt