Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sener-sen-in-en-akilda-kalan-film-sahnesi_1639337_m.webp

cikis maddesi Boca'ya göre 20 milyon dolar, Araplara göre 15 milyon dolarmis

Önyargılı değilim defansif açıdan ilaç olmayacağı belli.

Yarın devre arası orta sahaya yine defansif birini bakarsak da bu transfer skandal olur.

Çünkü işin gidişatında bu çocuk 10 numaraya kayar gibi gözüküyor, ha 50lik adam olmasına da hiç ihtimal vermiyorum.

Sen 6-8 arası bir oyuncunun daha iyi olabileceğini düşünüyorsun. Okan'ın oynattığı futbolda bu mantık doğru zaten ama maliyet olarak McTominay'da sonraki satışını yapabileceğimiz bir adam değildi. Burada şu olur ana planda Sara ile oyunu alıp Berkan ve Kaanla tutmamız gerekecek bir oyun oynamaya çalışırız diye düşünüyorum. Başka bir orta saha daha alınmaz herhalde.

Sen 6-8 arası bir oyuncunun daha iyi olabileceğini düşünüyorsun. Okan'ın oynattığı futbolda bu mantık doğru zaten ama maliyet olarak McTominay'da sonraki satışını yapabileceğimiz bir adam değildi. Burada şu olur ana planda Sara ile oyunu alıp Berkan ve Kaanla tutmamız gerekecek bir oyun oynamaya çalışırız diye düşünüyorum. Başka bir orta saha daha alınmaz herhalde.
Scott olsa onda enerji çok yüksek, bunda öyle değil yoksa Scott da bence ofansif bir herif.

Her pozisyonda kontra yiyoruz ve artık buna çözüm şart. Hele de 30 m euro harcayıp bulamazsak rezillik olur.

Emin niye kaçar gibi gitti Abdülkerim'in 1 bilemedin 2 senesi var her türlü şans gelecekti.

Scott olsa onda enerji çok yüksek, bunda öyle değil yoksa Scott da bence ofansif bir herif.

Her pozisyonda kontra yiyoruz ve artık buna çözüm şart. Hele de 30 m euro harcayıp bulamazsak rezillik olur.

Ziyech ve Zaha aynı anda oynatmak mantıklı durmadığı gibi Köhn diye bir eleman getirdiler. Kerem ve Zaha'nın arkasında oynayacak insanın kemikleri sızlıyor düşünürken bile. Defansif açıdan aksatmayacak bir sol bek lazım bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt