Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Yılmaz: “Bazen ilk tercihin olmaması daha iyi bile olabiliyor transferde… Joao Pedro yerine Mertens olmuştu mesela. Sara da öyle geliyor ilk izlenim olarak bana. Championship de şu anki Rus Ligi’nden daha güvenilir…”

Umarım Boey çok ama çok başarılı olur 30 m euro ödediler orada başarılı olması kulüp adına güzel örnek olur hatta başka oyuncular satarken daha yüksek bonservisler kazandıracaktır.
Yok yav iş pek ona bakmıyor, Marcao ve Ozan’dan sonra bizimle alışverişi kesmiş olmaları gerekiyordu çoktan 😁

Sinan Yılmaz: “Bazen ilk tercihin olmaması daha iyi bile olabiliyor transferde… Joao Pedro yerine Mertens olmuştu mesela. Sara da öyle geliyor ilk izlenim olarak bana. Championship de şu anki Rus Ligi’nden daha güvenilir…”
beni sara konusunda tek rahatlatacak durum bu adamın birkaç maçını izleyip olumlu yorum yapması. scouting gözü iyi

sol beke koysan saniyede 50 tane trip atar renkdaş makul şeyler söyle. imkansız o iş
onu nerde oynatırsan oynat yapıyo zaten. yalan yok herifin arkasındaki adamlar da kalitesiz oldu baya. angelino koşamıyo, köhn'e de ilkokul bebesi gibi topu atacağı yeri gösteriyo gene atamıyo. arkadan topu kendi çıkarsın, dar alanda kalmayan çevikliğini de geniş sahada tolere ederiz. savunmada berbo olur büyük ihtimal de onun gibi kanattan bozma köhn de daha iyi değil zaten. ne bileyim yav fikirdir işte, geçen sene barış alper'in de oralarda kadroya girip içinden süperstar çıkartacağını kim tahmin ederdi ki. oyuncu satma konusunda beceri yok ki bizde tutmayan ama başka takıma ilaç olabilecek elemanı direkt elde çıkaralım. madem elimizde kalacak bari faydalanalım derim elemandan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt