- 21 Ocak 2010
- 72.590
- 51.053
- 5.003
koyune donuyorKöhn'e gidiyor diyorlar ama hangi takıma gidiyor o bile belli değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koyune donuyorKöhn'e gidiyor diyorlar ama hangi takıma gidiyor o bile belli değil.
ArabadayızBjkli dövmek için stad çevresinde misin
6sli lutfen23+3se gslilikten istifa ediyorum
Ne kemisizi yaw. Her yere taksitle öneriyorduk kimse kabul etmiyordu bunlar etmis işte.Yahu 23 milyonu kemiksiz verebilecek olsak Wendel'i alırlardı. Her yazılana inanmayın. 30 yazsalar onu kabul edip yangın yapacak hale gelen insanlar var. Biraz mantık.
Kerem demirbayin ismi g sara degil diye 25 sıktirmış okan hocam.2li ortasahada 8 oynasin sara görelim ne kadar iyi oynayacakSara Kerem Demirbay vibe'ı veriyor. Şu Huddersfield maçına baktım. Bildiğin Kerem Demirbay yav![]()
muhalefet dursunu koltuğundan böyle düşürür.Hiçbir şey yapamazsıniz
Bu paralara direkt Hagi, alex performansı göstermesi lazım.bu sayılar gerçekse bu çocuğun 13 gol 18 asist yapmanın yanında ligin en çok rakip alanda top kazanan oyuncu olarak sezonu tamamlaması gerekir
Aferin öğrendin artıkHiçbir şey yapamazsıniz
muhalefet dursunu koltuğundan böyle düşürür.
Aynen öyle. Bu sene Bayern'i çok merak ediyorum, beklediğim kadar geniş bir yapılanmaya da gitmediler. Bundesliga bu sezon bayağı keyifli olacakSadece Boey değil ki, tonla adam sakatlanmış geçen yıl. Tuchel denen çakma filozof artık nasıl bir antrenman yaptırdıysa bütün takımın içinden geçmiş. Bayern taraftarı da sövüyordu...
Bu sene Sara basliginda ikamet edeceğiz. Nefes aldirmicaz.okadar riskli bir transfer ki sara beklenen katkıyı veremezse çıkacak yangın çok büyük olur. büyük kumar
gabriel sara muhasebe timi kurulur yakında.Bu sene Sara basliginda ikamet edeceğiz. Nefes aldirmicaz.
Kemiksizden kastım o değil, bonussuz 23 filan bunların kolpa olduğu çok açık. Taksitle oyuncu almak da bize has bir şey değil. Önemli olan kaç milyonluk transfere ne kadar peşinat önerdiğin. Bayern bile Boey'i taksitle almışken biz 17-18'i tak diye çıkarıp verecek halimiz yok. Wendel mevzusunda tek sorun peşinat olsa o da hallolurdu bir şekilde. Sanki bonserviste ikna ettik de peşinat mevzusu sorunmuş gibi lanse ettiler haftalarca. O olayın da doğru olmadığı en sonunda ayyuka çıktı. Adamların paraya ihtiyacı yok, istiyorsan 30'u ver al dediler en başından sonuna kadar.Ne kemisizi yaw. Her yere taksitle öneriyorduk kimse kabul etmiyordu bunlar etmis işte.