- 21 Ocak 2010
- 72.589
- 51.053
- 5.003
bisakkayi da biz alalim jelerti sola cekelimYüz yılın en mal kulübü bu manu ulan eşşek manu bissakka gibi taş gibi beki varken sakat mazoyu aldılar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bisakkayi da biz alalim jelerti sola cekelimYüz yılın en mal kulübü bu manu ulan eşşek manu bissakka gibi taş gibi beki varken sakat mazoyu aldılar![]()
zahayı da yerden yere vurduk. 7 milyonun hakkını veremedi sonuçta20 milyon ve
Zaha gibi mi. yıllık 7 alıyor zira
Stadın çatısı kapatılabilirdi ama yine de laf etmemek lazım toreira yı bu sene alsaydık 6 milyon sadece kiralama bedeli olabilirdi26m a adaya havalimanı yaoardık
bir transferin yanlış olup olmamasını sonuçta sahadaki performans gösterir onu bilemeyiz lakin sara kağıt üstünde çok riskli transfer maliyeti sebebiyle ve biz bu riski alacak mali güce sahip değiliz. zengin avrupa kulüpleri bu riski alabiliradam gelir burada ligin içinden geçer ok. konu o değil.
itiraf edelim. 23 + 3 m euro işi doğruysa, dışarıdan gözlemlediğimiz kadarıyla g.sara boru gibi yanlış transferdir.
şöyle açıklayayım, icardi de ilk geldiğinde dışarıdan gözlemlediğimiz kadarıyla boru gibi yanlış transferdi (özel hayatı ile ilgili durumu vs) fakat adam geldi tuttu ve efsane oldu.
g. sara da tutmak zorundadır.
gs bu paraları riske edecek maddi rahatlıkta bir kulüp değildir çünkü.
Benimki kesmişti kank.Eski sevgilinin saçlarını uzattığını farketmek : (
onu diyorum yahu ben de. işte almamamız gereken bir riski aldığımız için, "yanlış transfer. şu anlık".bir transferin yanlış olup olmamasını sonuçta sahadaki performans gösterir onu bilemeyiz lakşn sara kağıt üstünde çok riskli transfer ve biz bu riski alacak mali güze sahip değiliz. zengin avrupa kulüpleri bu riski alabilir
oyuncunun pek umrunda oldugunu dusunmuyorum. milyon poubndlari cebe indirip manu da oynuyor, ingilterede yasiyor. futbolcularin aklina bile gelmiyordur sampiyon olmak.Bisakka gibi adamı bile kullanamayan Manu, Mazraoui'yi mi almış? Tam da onların yapacağı türden bir hamle. Muhtemelen önümüzdeki 20 yıl boyunca filan şampiyonluk göremeyecekler ve aldıkları her iyi oyuncunun kariyerini mahvedecekler.
Bisakka bunlara ilk geldiğinde terminatör gibi oyuncuydu... Nereden nereye.
torriera'yı 6'yaYönetimi kınıyorum.. 6 tane CL maçında çatır çatır top oynayan gruptan çıkan takımında City maçının yıldızı Jelert 5-6 milyon euroya bitirilmeliydi..
Norwich'in 10.5 verip alıp çatır çatır oynatıp verim aldığı Sara en fazla 12-13 milyon euroya alınabilirdi..
Çünkü millet mal iken bir akıllı bizdik..