Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torera ve sanchezin mukavelesinin son senesiydi heis bi de maaşları fazlaydı
bence jölert ve sarayı min 25e alırsın ztn eğer başka birini bulamıorsan
işte keşke yukarıda yazdığın gibi, mukavelesinin son senesi ve maaşı fazla olan ama "kesin" oyunculara gitseydik diyorum ben de. iş bitirici yöneticilerimiz olsa, örn awb gibi adamı çok net bitirirdik.

neyse, umarım her iki yeni transferimiz de cevval çıkar. ne diyelim.

yine Et muhabbeti.

Anlasilan hic bitmeyecek bu konu yaw

Takima odaklanalim

maaş dedin sandım yoksa maaş mı dedin? Göndermeyecektin ET yi o zaman
Icardi’nin maaşı 10 milyon €. ET bir güzellik yaptı, yoksa izleyemezdin. Bir oyuncuda olur olursa zaten. Torreira’nın bonservisi herkes 6 yazıyor ama kolay bonuslarla 9 ödedik. Ek bilgi vereyim dedim.

farkeder mi renkdaş, sonuçta jelert ve saradan daha kaliteliler mi, evet. ozaman gidip küçük takım topçusuna talip olma, hayvani kadrolarda geri planda kalmış büyük takım topçusuna talip ol. bi tarafta paraya aç fiyatı yüksek tutan küçük takım var bi tarafta paraya fazla ihtiyacı olmayan büyük takım.
O zaman Eylül'e kadar bekleyeceksin işte öyle bir lüksümüz var mı. Amrabat'ı bekledik de noldu adam son gün ManU'ya gidince Ndombele'ye kaldın.

Torreira bunlardan bir tık ayrılıyor Nando ikna sürecinde çok etkili oldu.

Şöyle bir şey de söyliyim Icardi ya da Davinson'u almasak o gün kimsenin bir ses edeceğini sanmıyorum sürpriz transferler olmuştu

Yönetimi savunduğumdan değil de davinson+Icardi+Torreira= 16 milyon € yıllık maaş

Jelert+Sara=3,6 milyon € yıllık maaş

Saçma kıyaslara gerek yok
torreira+icardinin takıma kattığı kalite =10
jelert+ sara = 2-3

bu büyük topçular sayesinde gelen şampiyonluk+şl geliri + şampiyonluk geliri +vs

şampiyonluğa oynayan büyük takımlar her daim kaliteli yıldızlara ihtiyaç duyar. geleceğe yatırım olarak barış,kerem,boey gibi 2-3 milyonluk oyuncu alıp yedekte 1-2 yılda geliştirirsin

Yönetimi savunduğumdan değil de davinson+Icardi+Torreira= 16 milyon € yıllık maaş

Jelert+Sara=3,6 milyon € yıllık maaş

Saçma kıyaslara gerek yok

Jelert ve Sara eski kulüplerinde ne alıyormuş bizde neye imzalamışlar; Davinson, İcardi, Torreira eski kulüplerinde ne alıyormuş bizde ne alıyıorlar?

Evet, saçmalamayı keselim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt