Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.771
- 13.751
- 1.498
Bjk kaleye gelebilirse sevinsin o kadar iddialıyım bu maç için23+3 tü 10 dk girmedim 23+4 olmuş. Maç saati 25+5 olur. bjk den gol yediğimiz anda 30+10 olur![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk kaleye gelebilirse sevinsin o kadar iddialıyım bu maç için23+3 tü 10 dk girmedim 23+4 olmuş. Maç saati 25+5 olur. bjk den gol yediğimiz anda 30+10 olur![]()
dedik size 27 milyon euro
ağzıyla kuş tutsa dahi bu bonservisin altında ezilir
3 5 2'nin solbekiymiskim dio
aha yatmışNorwich teknik direktörü Gabriel Sara’nın ayrılığı hakkında: “Onun gibi yetenekli bir oyuncuyu kadrodan çıkarttığımızda herkes için durum ortada. Yaklaşıyor. Eğer onun için bir transfer olacaksa, bunu fazlasıyla hak ediyor."
Kasıtlı olarak takımlar Haberi salıyorlar tam anlaşma aşamasında herkeste bir bayram sevinç o anda rakib direnç kazanıp fazlasını talep ediyor.aha yatmış
Sezon kampına katılan zaha kampta etkili olan zaha ama kerem 11 de neden çünkü küser oyyy aşkitooo kıyamam kereme sakın küsmesinhoca zahayı yıldırma derdinde sanırım
gitsin diye yapıyor tahminimde
kene gibi yapıştı adam
yatmış işteKasıtlı olarak takımlar Haberi salıyorlar tam anlaşma aşamasında herkeste bir bayram sevinç o anda rakib direnç kazanıp fazlasını talep ediyor.
bide son dakikada tominay geliyormuşyatmış işte
Hayurlısı diyekimyatmış işte
?aha yatmış
gitti diyemiyor
Kulupten aciklama yokken tabi demez, az sonra ucaga binecek daha ne olsun?gitti diyemiyor
kap gelsin. belki fb ye gelecekKulupten aciklama yokken tabi demez, az sonra ucaga binecek daha ne olsun?
Hocam okadarda değil yaa.2 yıldır şampiyon yapan bu yönetim.birazda olumlu bak lütfen Tukakaya ne gerek var.Ne geçiyor ele böyle dusununce ?inşallah ezilmez
ama bu yönetimin yaptığı, aldığı, sattığı ne varsa kuşkuyla yaklaşmak gerek