Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikecilerden 2 hafta sonra takımı topladın

Transfer diye bağıran takıma , sırf yönetime şirin gözükeceğim diye şampiyon kadro masalları uydurdun

O da yetmezmiş gibi bu takımı nasıl hazırladın hoca ne yaptın kampta ayak tenisi mi oynadınız tüm gün

Böyle tarihi hezimetlerde hoca kellesi gider, yeni başlangıç şart

Sen oldum moduna girmişsin gereksiz büyüklendin, güle güle Okan buruk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillerden olur o

Sezon başında dibi gördük. 2 sene üst üste şampiyon olduk rölantide gene götürürüz modunda anlaşılan oyuncuların hepsi bu tokat insallah hayırlı olmuştur

Levent Tüzemen: "Galatasaraylı oyuncular tatilde kalmışlar. Galatasaray'a gelen bu ağır yenilgi yönetimi de bir yere getirecektir! Galatasaray bu kadar transferle bir yere gidemeyeceğini görmüştür! 1-2 oyuncuyla bu işi götüremezsiniz!"

Çok moralimiz bozuk. Ne denir bilmiyorum.

Köhn de 2. ligin en iyi bekiydi istatistiklerin içinden geçiyordu değil mi? İşte hali ortada..

Başka bir 2. lig topçusuna 20 küsür milyon para verdiler. İkisi de aynı yaşta. 25. Öyle 18-19 falan değil yani. Akıl sır erdiremiyorum bu amatörlüğe, iş bilmezliğe, ihanete..

Topunuz da defolun gidin. Allah bin belanızı versin

Şampiyon olduğumuz gün söylemiştim son maçlarda Sivasspor ve Konyaspor maçları hariç iyi olduğumuz maç yok kadroda ciddi defolar var tempo yapamıyor demiştim.

Kaan'dan sağ bek olmaz kaç defa dedim bu takımda dinamo gibi bek yok rakibin kademesine giremiyor Köhn desen arkası otoban oldu.

Ama olur mu ya 102 puan aldı.

Aynen kandırılmaya devam edin.

Neyse en azından sadece sara ile yetinemeyecekler artık sol bek +1 os daha gelir

Orta sahada dinamizm, mücadele, tempo ve daha önemlisi kalabalık olmak önemsizmiş gibi takılan Okan Buruk'un inadıyla Torreira yanına hala ofansif partner alarak bu takımın CL seviyesinde top oynayamayacağını artık anlamış olmamız lazım herhalde. Derhal mücadeleci, rakibi sindiren, tempolu, top kazanan, b2b bir orta saha daha alınsın. Sara madem alındı, 10 numarada falan oynasın.

Okan Okanoğlu, Dursun kına yakın. Öte köpeğe baskara olduk yine

transfer falan yapmayın yönetim okan derhal istifa edin gerçek Galatasaraylı Erden Timura bırakın Galatasarayımızı

Hayattan soğudum lanet olsun bu galatasaray aşkı mahvetti şu bülent uslu gibi adamlar mutlu uyuyacaklar en kötüsü 5 sene daha şampiyon olsan 50 puan fark atsan bile 5 0 diyecekler. Aklım almıyor aklım Allah aşkına siz söyleyin Nelsonu ilk yarı gördünüz hangi akla hizmet Nelson ile çıkıldı ikinci yarıya abdülkerimin beli dönmüyor bu şampiyona da belliydi bu ikisi ile nasıl çıkarsın maça aklım almıyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dedik ulan dedik

derbilerden önce tatile çıkmaları
ortasahayı
köhnü
takımın kompakt oynamadığımı
kibri
şımarıklığı
çok bilmişliği
nelsonu
bu yönetimi
hepsini dedik
hocanın yetersizliğini
bir facia yaklaşıyordu dedik!!!!!

göz göre göre geldi bunlar!!!!!

2003'den beri maçları takip ederim, en utandığım maç bu oldu. 6-0'lık fenerbahçe maçında bile takım daha karakterliydi çünkü o maçta sahada güçlü bir rakip vardı. bugün vasat bir takımdan 5 yedik, fenerbahçe olsaydı ne olurdu düşünemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt