Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin takımının dizilişini sistemini artık herkes ezberledi, takımının zayıf yönlerini, eksiklerini herkes biliyor, öğrendi
Ama sen hiçbir hazırlık maçında orta sahayı bomboş bırakmak dışında başka bir diziliş başka bir sistem denemedin
Daha zor maçlarda defoların ortaya çıkmaya başladı
Orta sahadaki direnç eksikliği çok net görülürken yine gidip ofansif özellikleriyle öne çıkan bir oyuncuya 20 milyon Euro verdirttin
Yönetim de hoca da bu sene bana hiç umut vermiyor

Lig maçlarında içerde dışarda tinercileri yendin yendin yoksa bu yangın sönmez

- Jelert 9m+2m bonus
- Sara 18m+bonus
- Transfer donemindeki acemice isler ve iletisim sorunu
- Kemerburgaz hazir olacak yalani
- Erden Timur’un dislanmasi
- Okan Buruk’un yonetimi korumasi ve taraftara laf sokmasi
- 5-0’lik utanc verici skor ve kaybedilen kupa

Sezon iyi baslamadi. Bu tabloyu sadece alacagimiz galibiyetler duzeltir.

Sara mertens yerine 10 no için alındıysa Ok

8 no için düşünülüyorsa skandal

8 no için insan yiyen, süratli ve fizik gücü yüksek adam lazım 2 senedir aldığımız 8 noların fiziği kız Ferdi’den hallice

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin takımının dizilişini sistemini artık herkes ezberledi, takımının zayıf yönlerini, eksiklerini herkes biliyor, öğrendi
Ama sen hiçbir hazırlık maçında orta sahayı bomboş bırakmak dışında başka bir diziliş başka bir sistem denemedin
Daha zor maçlarda defoların ortaya çıkmaya başladı
Orta sahadaki direnç eksikliği çok net görülürken yine gidip ofansif özellikleriyle öne çıkan bir oyuncuya 20 milyon Euro verdirttin
Yönetim de hoca da bu sene bana hiç umut vermiyor

Kesinlikle öyle özellikle stoperlere baskı yapınca sapıtıyorlar mutlaka hata yapıyorlar bunu ancak ortada oynayan 2li çözebilir ama Torreira veya Berkan veya Demirbay böyle bir oyuncu değiller.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her şerde bir hayır vardır olan oldu umalım ki tekrarı yaşanmaz yakıp yıkmak yerine takımdaki aksaklıkları gidermek yapılacak en doğru iş olur
köhn olmaz hele ki böyle derbilerde ve Avrupa maçlarında daha defansı güçlü sol bek gerek
Sara iyi transfer ama derbiler ve Avrupa maçlarında orta saha hakimiyeti en önemlisi oraya 6-8 oynayacak biri lazım
Son olarak skor çok can sıkıcı herkes isyanda haklı şu anda ama önümüzde uzun yeni bir sezon var bu maçı bugünde bırakıp gereken dersleri alarak yeni sezona başlamak lazım

- Jelert 9m+2m bonus
- Sara 18m+bonus
- Transfer donemindeki acemice isler ve iletisim sorunu
- Kemerburgaz hazir olacak yalani
- Erden Timur’un dislanmasi
- Okan Buruk’un yonetimi korumasi ve taraftara laf sokmasi
- 5-0’lik utanc verici skor ve kaybedilen kupa

Sezon iyi baslamadi. Bu tabloyu sadece alacagimiz galibiyetler duzeltir.
Bankalar birliğinden çıkıyorduk bi ara o ne oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt