Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yönden skandal bir gece oldu…oyun , oyuncu hoca, yönetim, skor , açıklamalar.. hayatımda daha kötüsünü görmemiştim.. elbet 4-5 çok yedik ama bugün harbi büyük sıçtık!!! Sen bi kere hoca olarak en çok hatayı sen yaptın çıkıp özür dilemek yerine oyuncuları basının önüne atıyorsun inanılmaz talihsiz açklamalar yaptın ..
Doğru söze ne denir üstad. Çok moralimiz bozuk. Dediğin gibi hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim.

Okan buruk zaha ve ziyechle madem olmuyor neden oğuz aydına gerek yok dedin

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçek futbol gurmeleri bilir ki, bir TD isim vererek eleştiriye başladığında hiçbir zaman bu ne kendisine ne takıma ne de oyuncuya artı olarak dönmez. Tam aksine başka kaoslar yaratır, o kaosun sonunda takım tepetaklak olur ve gün sonunda oyuncu tayfası her zaman kazanır. Bütün oyuncuları gönderemeyeceğine göre, TD'yi gönderirsin. Bu her zaman böyle olmuştur.

Tüm sinerji gitti. Şimdi kupa üstüne 8 numara için sezona dair umudumuz olacaktı. Şimdi Okan hoca başta tüm sinerjiyi dağıttı.

Haziran başında yazdığım olaya geleceğiz gibi duruyor, neydi o yazdığım; 2 yıl üstüste ciddi badireler aşıp gelen takımın artık aynı konsantrasyon ve enerjide olması zor burada değişimler yapıp taze kan pompalanması gerekiyor. 17-18/18-19 şampiyonlukları sonrası gibi olmaması için teklif gelen her adamı satıp yerlerine yenilerini almamız gerekiyor. Burada Nelsson,Toreira,İcardi ve BAY ayrı tutuluyor. Yan roldeki adamları saymıyorum yani Kaan, Berkan vs.

çok fena dağladık ya oyuncular hocadan koptu mertens bile o kelimeyi dediyse bitmiştir abi
Mertensin dediğinde bişey yok. Hocaya kinaye amaçlı dediğini sanmıyorum. Avrupalı adam net konuşuyor, geçen sene de böyle teşhisleri vardı. Hocayla arası da ayrıca çok iyi zaten

Derbiden 3 gün önce antremana başlıyor
4-5 gün çeşmeye akıyor!

fb bir yaptı kimse tepki göstermedi

o şımarıklıkla yine aynısını yaptı

hafta içi eleştirdim bu durumu kimsenin umrunda değitepki bile verilmiyor

rakiplere bakıyorsun full konsantre terminatör gibi maça çalışıyorlar

sen derbiden 3 gün önce antremana başlayamazsın bırak tatili günde 1 kere bile antreman yetmez!!!!!!!!!!

olum camia buna nasıl izin beriyor bu tembelliğe bu şımarıklığa!!!!

ulan hiçmi tepki vermez kimse

göz göre göre geldi

fb 10 kişi kalmasa o maçda böyle olacaktı!

İcardi ye git sorunun neyse hallet. Eğer halledemeyeceksen halledene kadar kenarda otur diyebilecek bir hocamız var mı? Tabiki yok.

Teknik direktör nöbeti gelirmi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hıcı hıtılırındın dırs cıkırıyır diyenide döverim bu saatden sonra ayriyeten

her sıkıştığında ortasahayı boşaltıyot

ders filan almıyor bu adam!!!!

bu adamın sinsi bir kibri bar ft hocadan beter!!!!

Fbli medya da iyice harlıyo sıkıntılarımızı

Sakın ha bunlar böyle yapıyosa biz tam tersi yapalım sahip çıkalım falan demeyin aynen devam eleştiriye

Bu kıvamdaki kaos ligde başarısızlık getirir,tam kaos şampiyonluk

Henüz o raddede değiliz

Prandelli varken takım çok kötüydü sonra Hamza hoca gelir gelmez takır takır oynamaya başlamıştı şimdi gene aynısı olucak hocanın oyuncular ile ilgili sorunu var belliki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt