Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dağılma falan olmaz beyler 1 hafta sonra hatay maçını iyi oyunla farklı kazanırsın herkes her şeyi unutur
Sorun sadece skor olsa idi, bu düşünülebilirdi. Ancak Okan hoca yaptığı açıklamalar ile daha berbat etti sorun bu, daha sezon başında oyuncularla ilgili böyle demeçler görüyorsak, o sezonu nasıl tamamlayabilirsin ki?

Dağılma falan olmaz beyler 1 hafta sonra hatay maçını iyi oyunla farklı kazanırsın herkes her şeyi unutur
Reis o maç belirleyici olacak bence

Vura kıra bi galibiyet olursa tamamdır derim. Hocayı sahiplenip karakterlerini ortaya koydular derim

Ama yine atnı silik oyun olursa, hoca ile bağlar onarılması zoe duruma gelmi şdemektir

Çabuk şekilde gönderilir umarım zaha. Burdan dönüşü yok çünkü iki oyuncununda. Kaldıkça yabancıları etkileyecekleri aşikar

Daha kötüsü 6. Hafta derbi var

Bu takım hayatta hazır girmez o derbiye

Hoca belirsizliği bir ,
formsuz ve kampı hoca yüzünden boş geçirmiş bir oyuncu topluluğu iki,
Eksik ve yetersiz bölgelere takviye gelirse ancak Eylül ayında gelir üç

6. Haftadaki derbiye bu şekilde çıkarsak..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fenerbahce uçuyor şu an 👍👍

Torreira yorulunca takımın hamallığını çekebilecrk bir adam yok takımda. 6. transfer dönemi bir tane defansif orta saha aldırmadı.
Mis gibi herifler boş kaldı komik paralara gitti. 2 senedir hurra ataklar bizim kalede sonuçlanıyor. Ulan bir kere de niye diye kafayı yordun mu.
Geçen sene kaç kere dedi tamam rakip beceriksiz olunca okey iyisin de işler bir boka gider her top kaleye girer.

Olmadı mı? 2ye 5 oynadık ikinci yarı.
Orta sahanın anlamını bilmeden kanatlara bok atıyor herif. Senin az utanmam olsa bu takıma tartışılmaz 3 tane orta saha aldırıdın. İlla her bok yabancı olmak zorunda değil.
Emirhan var, alınabilecek başka adamlar da var ararsan.
Ama yok takıma 100 tane ofansif adam doldurunca çok daha iyi futbol oynanıyor.
Oynatmak istediğin oyunda beklerin ve stoperin hızı değilse sonuç bu olur.

Geçen sene götünü asıl kurtaran boey ve torreiraydı senin. Birini kaybettin diğerini de bu kafayla kaybedersin.

Neredeyse 6 aydır türlü bahanelerle oynatmadığın davinson ve zaha var.
Niye abi bu adamlar ingilterede iyiydi, kupalarda iyiydi. Ne değişti de oynatmamak için can atıyorsun.
Abdülkerim nedir lan bitti enerjisi de bitti hevesi de bitti adamın. Çocukla birlikte emekli kafasına girdi artık.
Neredeyse 1 senedir bok gibi bu adam.

Okan denilen hocalığı şaibeli adamın en kısa sürede kovulması gerekiyor. Bugün zahaya sallayan yarın davinson öbür gün beklere sallar. Öyle de gider.

Yönetim hoca değişecekse hemen bugün değişmeli. Lig başlamadan.
3-5 hafta sonra yapacağın değişikliğin anlamı yok. Atı alan üsküdar’ı geçer. 10 puan fark yedikten sonra zksen kapatamazsın.

Olay bence daha büyük. Mertens'in de açıklamalarına bakarsak, Okan Buruk ile Icardi, Mertens, Ziyech, Zaha gibi oyuncular arasında ciddi bir sürtüşme var gibi duruyor. Okan Hoca muhtemelen oyuncularına sahaya çıkmalarını söyledi ama oyuncular tepki gösterdiler. Icardi'nin törene katılmaması da bir işaret. Okan Buruk'un garip maç sonu açıklamaları da bunu gösteriyor.

Zahayi oynatacak hocayı da getiririm diyen bir yönetim de yok maalesef

Erden timur’un ayriliginda bizi en cok etkileyecek durum transfer den ziyade uyum ve aile ortami demistim

Iletisim eksikliginden dolayi taraftar ile takim birbirinden koptu

Simdi de hoca ile oyuncular arasinda bir kopma olacak

Bir teknik direktör’un isi takimin oyununa odaklanmaktir,takimin aile ortamini ve uyumunu korumak icin futbol direktörü olur veya bizde ki erden timur olur

Bu rahat ortami saglayamadik hoca’ya

Burdan dönmesi bu yüzden cok zor

Kaos ve stresli günler bizi bekliyor

Bizim insanimiz böyledir bu takim sezon sonunda cl ceyrek finali yapmis olsun ve üstüne 5. Yildizi kazansin yine de ufak bir sarsinti da bugun ki yenilgi cikacak karsimiza

Özgüven kaybina yol acacak bu durum ve bundan dolayi isimiz cok zor diyorum

Bilmiyorum abi ya kafam allak bullak oldu çok moralim bozuk
Şu anda moral bozukluğuyla herşeyi olumsuz yorumluyoruz gayet doğal olarak ama mertenslik bi durum yok. Korkum zaha veya icardi kanadından bişeyler olması. İcardi ile de hocanın arası çok iyi gerçi, zahayla niye bu boyuta geldi anlamıyorum

Sorun sadece skor olsa idi, bu düşünülebilirdi. Ancak Okan hoca yaptığı açıklamalar ile daha berbat etti sorun bu, daha sezon başında oyuncularla ilgili böyle demeçler görüyorsak, o sezonu nasıl tamamlayabilirsin ki?
Şu aşamada hocayı yollayalım demek de bana mantıklı gelmiyor ne olursa olsun o kredisi var bence azaldı mı kesinlikle ama süresi var hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt