Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis o maç belirleyici olacak bence

Vura kıra bi galibiyet olursa tamamdır derim. Hocayı sahiplenip karakterlerini ortaya koydular derim

Ama yine atnı silik oyun olursa, hoca ile bağlar onarılması zoe duruma gelmi şdemektir
Zaten dediğim senaryonun olması için vura vura devam etmesi lazım 6.haftaya kadar

Şu aşamada hocayı yollayalım demek de bana mantıklı gelmiyor ne olursa olsun o kredisi var bence azaldı mı kesinlikle ama süresi var hala
Elbette, önceki yorumlarımda da yazdım, bu sezon daha kredisi var ama sallantılı olacak orası belli gibi...

Xavi , tuchel , rudi garcia , allegri hangisi olur ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cuma günü tribünlerde çok kötü şeyler olur

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda moral bozukluğuyla herşeyi olumsuz yorumluyoruz gayet doğal olarak ama mertenslik bi durum yok. Korkum zaha veya icardi kanadından bişeyler olması. İcardi ile de hocanın arası çok iyi gerçi, zahayla niye bu boyuta geldi anlamıyorum
Zahayla bu boyuta gelme sebebi Kerem işte herif oynamak istiyor abi oynamak neden oynatmıyorsun gönder keremi gitsin misyonu doldu bizde geçen sene Trabzon maçı herif aktı gitti ertesi hafta kesik yedi bu sezon kampta herif aktı gitti ilk resmi maçta kadroda yok ben olsam senin gibi hocanın der küfürlü basarım belkide herif küfürü isyanı bastı en sonunda kimse bana demesin kerem diye kerem hakikatten aşırı sinsi bi adam ilgi budalası bir çocuk zaha gelince tribe girdi

2 tane opsiyon var başka da yok.Ya hocayı yollayacaksin yada sol bek ve orta saha alacaksın ki hocanın şu saçma sistemi ise yarasin.Ortasi yok yani bu işin.Kohn,apo,Nelsson,Ziyech,Mertensle falan bu oyun olmaz.Hadi Mertens yine basıyor ediyor ama 60dan sonra onun da yürüyecek hali kalmıyor, takımın diri kalması için genç ve tempolu adamlar lazim

Okan Hoca bugün rezalet. Bu orta sahayı güçlendirmemesi ve hatta skorda geriye düşünce hepten boşaltması alışkanlığı da çok can sıkıcı ama şu an TD değişikliği zamanı değil.

Bir şekilde takımı toparlama görevi onda. Başarırsa güçlenerek çıkar, başaramazsa gider. Bu görevi üstlenecek kadar krediyi kazandı. Abartılı reaksiyonların manası yok.

2 senedir şampiyon oluyoruz felan ama kimse kendini kandırmasın bu tamamen erden timur ve bu dünyanın ilahı adeleti sayesindedir 2 senedir sağ bek sol bek orta saha yedek forvet olmadan oynuyoruz, ali koçun yaptığı pisliklere karşı o mucizevi istanbulspor sivasspor puan kayıpları gelmese şuan başka şeyler konuşulurdu

1000097653.webp

Kamptan sonra genellikle takım birbirine yaklaşır, kaynaşma olur vs. Bizde ise tam tersi daha da kötü olduk

Okan Hoca bugün rezalet. Bu orta sahayı güçlendirmemesi ve hatta skorda geriye düşünce hepten boşaltması alışkanlığı da çok can sıkıcı ama şu an TD değişikliği zamanı değil.

Bir şekilde takımı toparlama görevi onda. Başarırsa güçlenerek çıkar, başaramazsa gider. Bu görevi üstlenecek kadar krediyi kazandı. Abartılı reaksiyonların manası yok.
FT hocamın Şu kaos ortamını yönetme becerisinin 10da 1i okan hocada olsa keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt