Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heriflerin kadrosu bizden iyi olduğu için yenmedi bizi,
bizim takımın laubaliliğinden, hocanın saçmalamasından yendiler, ilk yarıda sıfır pozisyon bulup bir gol attılar,
ikinci yarı aynı laubalilik devam edince ikinci gol,
sonunda hoca fantezi yapıp orta sahayı boş bırakınca da film koptu.
Bjk’de bir halt olmadığını da ileriki haftalarda göreceğiz
Bu sene Bjk ye en az 10 puan fark atarız şimdiden söyleyelim

teknik direktör nöbeti lazım. Thomas Tuchel filan boştaymış tam dursunluk!

Hoca bugün kontrolü kaybetti bunda da en büyük etken ilk yarı ki performans. Zaten ilk yarı çok sinirli ve yerinde duramiyordu. Zahayi bende sevmiyorum ve gitmesini istiyorum ama bu maç zaha'dan başka olay vardı. Takım halinde berbattik ve parma maçı ve Beşiktaş maçları büyük sıkıntılar olduğunu gösterdi. Defans hattımız inanailmaz sorunlu görünüyor, orta sahada torreirada iki maçta kötü oynayınca iyice dibi gördük iki maçta. Sara iyi çıkmalı, jelert iyi çıkmalı, kohn toplarlamali ve davinson takıma monte edilmeli. Yoksa Mourinholu Fenerbahçe'nin şampiyonluğu izler, sezon sonuda başkan dahil değişime gideriz.

Adamlar utanctan yeni transferi kapa bile bildiremedi puahahaj daha beter olacaksın dursun

skor olarak arasıra twitter ergenleri tarafındna tşk malzemesi olacak olsak da 2-3 maç kazanınca etkisi ortadan kalkar takım da taraftar da kendine gelir

Konuşa konuşa takımı düzeltecek olan biz değiliz, hoca ve teknik ekibe güveniyorum

Hadi ben yatıyom bu sene ske ske şampiyonuz

Okan Buruk döneminde yapılan toplam transfer sayısı kaç biliyor musun?

Okan’ın böyle her dediği doğruysa 5 tane kanat var Oğuz’a gerek yok lafının üzerinden de çevirmeyeceksin dolmuş falan diye.

Silah zoruyla söyletmiyorlar o lafları.
22/23 sezonu sıfırdan yapılanma yapıldı o günden bugüne açıkçası hocanın en büyük transfer hatası Angelino transferidir onun çok istemişti hatta açıkçası sisteme uyacak bir oyuncu değildi ilk geldiğinde de eleştirilmişti niye bu oyuncuyu tercih ettiği tartışılmıştı.

Diğer ağzından sürekli çıkan isimde Rashica'ydı en az 5 söylemi vardır eğer planlamada böyle bir kanat istenmesine rağmen üzerine Tete, Ziyech ve Zaha'yı kendi istediyse büyük hata vardır söylem ve eylem uyuşmuyordur.

Eğer Rashica profili sistemde önemliydi olmadıysa benzer profilde daha uygun ya da pahalı Eylül ayını beklenebilirdi ama hocaya rağmen boşta diye panik transferler yapılmışsa o zaman transfer politikası baştan hatalıdır.

Bu sorunun yanıtını net olarak biz veremeyiz ama sistem ve oyunculara bakarsak pek mantık oturmuyor ya iki taraf birden suçlu ya da bir taraf tamamen kusurlu.

Gözden kaçan bir şey var.
Bu akşam futbolcular hazırlık maçı havası ile maça çıkmışlar.
Bu kupayı 3-4 ay önce oynamadan kazandıkları için alsak ne olur almasak ne olur kafasındaydılar herhalde.
Yoksa bu Sekiştaş rakibimiz falan değil.
İçerde dışarda tokatlarız bunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt