Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde Zaha oyuna giriyor

Nelsson kırmızı görüyor, öncesinde penaltı oluyor.

Hoca diyorki 4 ve 5. golü bu yüzden yedik, ee penaltı olmuş kırmızı görmüşüz sahada kaptan yok mu, yanlış yerleştiysek niye düzeltmedin.

Normal seviyede bir skandal değil şu açıklama, bariz hedef gösterme olmuş ve mantığı da yok.

sara istediği kadar iyi oyuncu olsun aradığımız profil değil arkadaş

şaka gibi gittiler 10 numara aldılar orta sahaya daha ne kadar ortaya çıkacak bu sorunlar
Gabriel son 2 yılda genel olarak 8 oynamış kariyerinde de en çok 8 numara olarak süre almış fakat söylediğin gibi düşünürsek bile 10 numara da bu takıma son derece gerekliydi. Mertens çok büyük karakter ve harika bir oyuncu ama maalesef tüm zorlu maçlarda kayboluyor, Bu tarz maçlarda Torreira-Kaan/Berkan ikilisinin önüne Gabriel'i atarız gayette iyi olur. Daha kolay maçlarda Torreira-Gabriel-Mertens oynayabilir rahatça.

transferden önce hocaya mancininin not kağıtlarından alalım karışıklık oluyor sonra

Locko ve Frendrup alıp yolumuza devam etmeliyiz. Sezon sonu da sonuçtan bağımsız Okan hocaya teşekkür edip bize seviye atlacak bir hoca getirmeliyiz.

Okan hoca binersen yönetimin kayığına indirirler seni ilk limanda

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim bir kurtarıcıya ihtiyacımız yok. Sisteme ihtiyacımız var. Biz istiyoruz ki bir td getirelim, o her sorunumuzu çözsün ve başarıdan başarıya koşalım. Tipik Orta Doğu'lu kurtarıcı kafası. Böyle bir dünya yok artık.

O değilde Zaha oyuna giriyor

Nelsson kırmızı görüyor, öncesinde penaltı oluyor.

Hoca diyorki 4 ve 5. golü bu yüzden yedik, ee penaltı olmuş kırmızı görmüşüz sahada kaptan yok mu, yanlış yerleştiysek niye düzeltmedin.

Normal seviyede bir skandal değil şu açıklama, bariz hedef gösterme olmuş ve mantığı da yok.
Oyuncuyu istemiyor bariz bir şekilde, yeni transfer istiyor o bölgeye de.

bakın 5. maç köhn bu takım için yetersiz dedim burada
hatta 3. maç notunu vermiştim ama dedim hadi bi iki maç daha izleyelim

koca kulup hiçmi izlemiyor nasıl bir süzgeçden geçiyor bu topçular!!!!

kim sorumlu abi bu adamdan kim ok verdi

kim?!

scoutlar ne iş yapar
teknik heyet ne iş yapar!

şimdi bunlar köhnü beğendilerse nasıl biz bu sdamların aldıracağı topçulara güvenelim!!!!

bu nasıl saçmalıkdır!

niye kimse hesap vermiyor!
köhn transferi skandaldır!

Bir kişinin gitmesiyle dağılacaksa hiç uğraşmayalım bu işlerle.
Ben bu sene daha rahat bir şekilde şampiyon olacağımızı düşünüyorum.
Bu akşamki maçın hiç bir önemi yok.
Zerre kadar sikimde değil.
kurumsallığın olmadığı yerde önemli liderler başarıyı getiriyor. ft ve erden gibi. o 1 kişi dediğin adamın özgül ağırlığı çok fazla kulüpte, onlarca kişiye dokunuyor. topçuyu bile o motive ediyor çoğu zaman

22/23 sezonu sıfırdan yapılanma yapıldı o günden bugüne açıkçası hocanın en büyük transfer hatası Angelino transferidir onun çok istemişti hatta açıkçası sisteme uyacak bir oyuncu değildi ilk geldiğinde de eleştirilmişti niye bu oyuncuyu tercih ettiği tartışılmıştı.

Diğer ağzından sürekli çıkan isimde Rashica'ydı en az 5 söylemi vardır eğer planlamada böyle bir kanat istenmesine rağmen üzerine Tete, Ziyech ve Zaha'yı kendi istediyse büyük hata vardır söylem ve eylem uyuşmuyordur.

Eğer Rashica profili sistemde önemliydi olmadıysa benzer profilde daha uygun ya da pahalı Eylül ayını beklenebilirdi ama hocaya rağmen boşta diye panik transferler yapılmışsa o zaman transfer politikası baştan hatalıdır.

Bu sorunun yanıtını net olarak biz veremeyiz ama sistem ve oyunculara bakarsak pek mantık oturmuyor ya iki taraf birden suçlu ya da bir taraf tamamen kusurlu.
Net şekilde konuşuyorum sanırım, tutan herkesi hoca istedi tutmayanları istemedi mantığından sıyrıl.

Tete’yi istemiyorum.
Zaha’yı istemiyorum.
Ziyech’i istemiyorum.

Bunları dese bu adamlar gelmezdiz Ne Rashicaymış ya herhalde gelse ŞL alacaktık, sana ne Zaha’nın çözdüğü Manu maçını ne de Ziyech’in çözdüğünü çözemeyecek bir adamı star yaptınız başımıza.

Doldur bakalım tempolu adamları, tüm kaliteli ama fiziksel zayıfları gönder, görelim noluyor.

Bu sene başarısız olursa sene boyu transfer diyeceksin yine şimdiden belli oldu. 6 tane orta saha almışız ama tek istediği Torreira hocanın aynen.

sara istediği kadar iyi oyuncu olsun aradığımız profil değil arkadaş

şaka gibi gittiler 10 numara aldılar orta sahaya daha ne kadar ortaya çıkacak bu sorunlar

burda en çok konuşmamız gereken mesele bence okan hocanın futboldaki orta saha meselesine bakışı

kendisi bir orta saha oyuncusu olan birinin orta sahanın önemine inanmaması çok garip değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt