Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle malesef. gs nin başarısının sırrı başarısızlıkta sert eleştiri kültürüyle hemen yıkıp yenisini inşa etmek. en azından biat az bizim kulüpte

Dursun'dan önce öyleydi de Dursun bunu yıktı gibi sanki. Kulüpten kovulup uğrattığı zarardan dolayı dava açılması gerekirken rekor oyla yine seçildi adam.

Aspor da maçın tekrarı başladı
IMG_4938.webp

+1 yurt dışında oynayan bek lazım, gurbetçi olur başka burdan gitmiş olur fark etmez. Osye de bir yerli daha lazım. Beşiktaşın gönderdiği elemanlara asıl bu sene çökmek gerekiyor.

Umutcuğum iyi kadro > tsl
ismail malı bile iyi kadroyla 99 puan topladı

aurieri kendisinin aldırmadığını nereden bileceğiz?!

Erden Timur kışın transferlere karışmadı dursun para harcamayacağız diyince araları bozuldu!

Köhnü Fatihe aldırdılar
Aurieride Gardi getirdi
Sadece lig değil aynı zamanda Avrupa'da da gayet iyi futbol oynadık yedek kulübesinde 3-4 tane daha rotasyonda iyi adamımız olsa rahatlıkla gruptan çıkabiliyorduk.

Hoca oyuncu değiştirmiyor deniyordu o dönem yedek kulübesine bakınca dışarıdan güzel ama içi geçmiş çürümüş oyuncularla kaynıyordu. Değiştirsen yine yenileceksin balık baştan kokarmış.

Prag maçlarını saymıyorum bile o gün elenelim demiştim başlıkta duruyordur bu takımın rotasyonu 2 kulvarı kaldıramaz EYT'li ya da koşmayan adamlarla en fazla tek kulvar olurdu.

Galatasaray da bu herzaman böyle olmustur

Dönemin hocasi sevilmiyorsa tutan transferler yönetimin tutmayanlar hocanin

Melo eboue muslera aysal’in transferleri

Sercan ve yigit gökoglan terim’in transferleri

Simdi de tutturmuslar angelino

Torreira kesin yönetim transferidir cünkü iki senedir cok iyi bir performansi var

Kötü olsaydi hoca transferiydi israrla istedi tutmadi

Bende katkıda bulunayım. Böyle gecelerde kim önüme gelirse random sallarım, rahatlamanın 1. adımı bu.
3milyon alan adam hocaymış taklidi yapacak ben hem para vereceğim hem dert sahibi olacağım. Maçlara bile para vermiyorum forma bile almam, geçen sene gaza gelip 1-2 parça ürün aldım o kadar o da erden timurun bu kadar emeğine.
Küfür etmeden random sallayıp içinizdeki öfkeyi atın atamıyorsanız futbola da ara verin yıl yıl 1-2 ay maç izlemediğim bile oluyordu, bir sezon 5 maç falan izledim çünkü dert sahibi yapıyordu bu beni.
Hocam haklısın. Ben bir puan kaybi mağlubiyette o haftayı rahmetli babam tekrar ölmüş gibi geçiriyordum. Çocukluktan böyleydim. Bu son sezon Karagümrük maçı 2-2 olduğunda ölüyordum kalp atağı gecirdim heyecandan maç gidecek ve şampiyonluk da gidecek diye. Ama işte o an eşimin o halini görünce bütün 32 yıllık Galatasaray bağımlılık huyum değişti. İnan rahatladım mesela bugünkü maça üzüldüm mü evet ama eski ben olsam 17 tane ceza alan üyelere 18. Olarak katilirdim. Yarından itibaren de matem havasında gecirirdim tüm haftayı. Galiba bazı değerlerin önemini yaş ilerledikçe algılıyor insan. Şuan kuş gibiyim yarın pazar kahvaltımı yapar yine gelir foruma bakarım ederim ama normal bir insan gibi

yani fatih hocayı gerçekten istemiyorum hoca olarakda
genç fatih terim şu kadroyla minimum uefa alırdı yine!

ulan adam ölürdü yine üçlü ortasahasından vazgeçmezdi

suat ümit emre okan ergün tugay
biri eksik olsa yinede bozmazdı ortasahsını

hiç kimse bize üstünlük kuramazdı!

dünyada üçlü ortasaha oynayan ilk takımlardan biriydik

düşünün birde adamın kapı gibi 10 numarası vardı yinede üçlüsünü bozmazdı genç fatih!

Adamların yerine transfer istediği Masuaku ve Svensson bizi anadolu takımı gibi harcadı.

Kaan ve Köhn ile derbilere çıkalım sonra üstünlük kuralım. Muslera'nın kaleden kaleye gol atmasını beklemekle eşdeğer.

Hoca da çıksın son 10 dk oyuna girene laf etsin. 7 aydır beksiz oynuyorsun, şu maça bek yetiştirin diyemedin mi yönetime? Geçen sezon Rashica karşısında madara olan Köhn'ün tekrar aynı duruma düşüeceğini hesaplayamadın mı?

Adamların yerine transfer istediği Masuaku ve Svensson bizi anadolu takımı gibi harcadı.

Kaan ve Köhn ile derbilere çıkalım sonra üstünlük kuralım. Muslera'nın kaleden kaleye gol atmasını beklemekle eşdeğer.

Hoca da çıksın son 10 dk oyuna girene laf etsin. 7 aydır beksiz oynuyorsun, şu maça bek yetiştirin diyemedin mi yönetime? Geçen sezon Rashica karşısında madara olan Köhn'ün tekrar aynı duruma düşüeceğini hesaplayamadın mı?
10 kişilik fenerin bekleride aynı şekilde Kaan ve Köhn'e karşı ezici üstünlük kurmuştu bek rolünün hayati önem taşıdığını umarım orta saha kadar önemli olduğu bir gün fark edilir.

Zaniolo gibi sezon içi yangın yaşayan yavaş yavaş yükselmeye başlayan herifi bile yedi bu adam yav, şimdi de ziyech ve zaha yiyecek.
İyi daha böyle kamil ahmet verelim eline elden bir şey gelmiyor diye de bahanesi olur.

Zaniolo gibi sezon içi yangın yaşayan yavaş yavaş yükselmeye başlayan herifi bile yedi bu adam yav, şimdi de ziyech ve zaha yiyecek.
İyi daha böyle kamil ahmet verelim eline elden bir şey gelmiyor diye de bahanesi olur.
zaniolonun yükseldiği falan yoktu

son fb maçı dışında bi bok oynamadı

izlemesek inanacaz ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt