Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş, 2 senedir şampiyon olan yapı Erden Timur’dan mı ibaretti? Sarsıntılar bazen bir ayağı göçertebilir ama bizim bütün ayaklarımız çöktü tek maçla.

Yönetim: Anlatmaya gerek yok, doğuştan çöküklerden oluşuyor zaten. Dinamo gibi çalışan yapıyı ver bozup batırırlar Dursun önderliğinde ama bu sefer işi basiretsizliğin de ötesine taşıdılar. Takım 5-0 yenilmiş bir tane yönetici sorumluluk alıp açıklama yapmıyor. Açıklamayı geçtim Dursun elemanlarına basın mensubu tartaklatıyor.

TD: Egosuz, pozitif, kontrollü, yapıcı dedik, takımı ve taraftarı bir arada tutup ayağı kaldırması gerekirken maçtan sonra oyuncu linçleyerek skandal açıklamalar yaptı. Takımdaki intibasını zedeledi ve taraftarın tepkisini çekti.

Oyuncular: 2 senedir şampiyon olan, taraftarın bağrına bastığı, el üstünde tutulan, her istedikleri yapılan bir oyuncu grubu var. Taraftardan özür dileyip toparlanma sözü vermesi gerekenler resmen kulübü sattı. Mertens hocaya giydirdi, Icardi stadı takımdan ayrı terk etti (zaten Erden Timur’un ayrılmasıyla GS storylerini silerek satış sinyali vermişti).

Taraftar: Okan Buruk istifa diyenler var, başka söze gerek yok.

Tek maçla 4 ayaklı masanın 4 ayağı da patlar mı arkadaş, patladı…

10 kişilik fenerin bekleride aynı şekilde Kaan ve Köhn'e karşı ezici üstünlük kurmuştu bek rolünün hayati önem taşıdığını umarım orta saha kadar önemli olduğu bir gün fark edilir.
Ben artık hocanın bu genç yaşına rağmen bu kadar şeyi inatla görmemesini yetersizlikle bağlamaya başladım. Gelişime, değişime açık olmalı.

Icardi bu takıma geldi şampiyon yaptı geçen sene sakat sakat oynamaması lazımdı yine gol kralı oldu.

Halen Zaha ve Ziyech'i savunan varsa aldıkları toplam maaşa bir kez daha bakıp verdikleri katkıya baksınlar iyi oyuncudur geçmişte iyidir ama olmuyorsa olmuyordur ısrar etmekte fayda yok ha olacak ha şimdi olacak biraz daha deme lüksümüz yok rakipler güçleniyor.

Geçen sene Zaha ve Ziyech'den misli ve misli düşük maaş alan hatta 10 m TL para kazanan Barış Alper şampiyon yaptı iyi oyuncu kendisi gösterir.

yani fatih hocayı gerçekten istemiyorum hoca olarakda
genç fatih terim şu kadroyla minimum uefa alırdı yine!

ulan adam ölürdü yine üçlü ortasahasından vazgeçmezdi

suat ümit emre okan ergün tugay
biri eksik olsa yinede bozmazdı ortasahsını

hiç kimse bize üstünlük kuramazdı!

dünyada üçlü ortasaha oynayan ilk takımlardan biriydik

düşünün birde adamın kapı gibi 10 numarası vardı yinede üçlüsünü bozmazdı genç fatih!
Abi o işte genç fatih. Günümüzün fatihi de stoperi forvete yolluyordu en son. Tabulardan kurtulmak lazım. Hep aynı isimler bozuk bir döngü gibi olmamalı

Sadece lig değil aynı zamanda Avrupa'da da gayet iyi futbol oynadık yedek kulübesinde 3-4 tane daha rotasyonda iyi adamımız olsa rahatlıkla gruptan çıkabiliyorduk.

Hoca oyuncu değiştirmiyor deniyordu o dönem yedek kulübesine bakınca dışarıdan güzel ama içi geçmiş çürümüş oyuncularla kaynıyordu. Değiştirsen yine yenileceksin balık baştan kokarmış.

Prag maçlarını saymıyorum bile o gün elenelim demiştim başlıkta duruyordur bu takımın rotasyonu 2 kulvarı kaldıramaz EYT'li ya da koşmayan adamlarla en fazla tek kulvar olurdu.
avrupada iyi filan değildik!
önelemelerde rezalettik

manchestera karşı iyi filan değildik
kendimizi kandırıyoruz
ilk maç adamların ilk 60 dakika 7-8 tane net pozisyonu vardı kırmızı kart kurtardı bizi
ikinci maçda aynı ziyech kurtardı orda

kopenhag ve sparta maçları rezaletti

bizim tek iyi maçımız bayernin ilk maçının ilk 55 dakikası

ikinci maçda staddaydım iyidik ama bayernin formsuzluğunu pek hesaba katmadık o gün değerlendirdiğimzde

derbilerde yine leş attık trabzon dep hariç

kalitenin ön plana çıktığı maçlarda iyidik genel olarak

yani kısacası hocaşık maçlarda 1 buçuk maç hariç sıçtık
kalite farkının olduğu maçlsrda zaten hocalık birşey yoktu!

kendinizi kandırmayı bırakın artık!

Muslera
Jelert davinson nelsson transfer
Torreira sara
Barış transfer transfer
Icardi
Tabii iş işten geçti..

önelemelerde rezalettik

kendimizi kandırıyoruz
ilk maç adamların ilk 60 dakika 7-8 tane net pozisyonu vardı kırmızı kart kurtardı bizi

ikinci maçda staddaydım iyidik ama bayernin formsuzluğunu pek hesaba katmadık o gün değerlendirdiğimzde

Neyse öyle sanmaya devam edin gün gelip Okan hoca ayrıldığı gün yerine gelecek hocalardan sonra tıpkı Fatih hocada olduğu gibi geri dön vol 1284124 gibi Okan hoca içinde yaşanacak.

En ufak başarısızlıkta hocam kurtar beni diyecekler.

Topu bize birakan ve gecis oyununu iyi oyun oynayan tüm takimlara karsi yenildik.

Maalesef hocanin buna karsi bir plani yok.

Ayrica her sezon baslangicini kotu yapiyoruz, bunun sonradan avantaji olmuyor da degil.

Calisan bir sistemi goturebildigimiz kadar goturduk ama su an takke dustu kel gorundu. Fb macinda da gormustuk bu caresizligi.

Calisan ama defolu bir sistem bozulmasin diye ittiren hocanin karar carklari bu mactan sonra komple patlamistir.

Bundan sonra gorecegiz buyuk hoca mi degil mi.

Olmasi gereken: Zaha ve Kerem’den cikilir, 2 tane super kanat alinir. Nelsson satilir, Sancheze sensin as stoper denilir. Emirhan Topcu alinir, AKB’ya da silkin denir. Emirhan İlkhan alinir. Florentino Luis alinir. İlkay alinir.

Torreira/Sara

BAY İlkay Transfer

İcardi

Ye donulur.

Olacak olan: Bu degisimlerini %90i yapilmaz. CLye kalirsak Okan Hoca devam eder. Kalamazsak ligde ilk yenilgide Terim gelir. O da tutmazsa, Dursun defedilir.

Emirhan Topçu'yu BJK aldı bile... Başkası yazmadıysa ben yazayım...

Zaha ve ziyech gitsin 1 aya bir kanat buluruz zaten gelecek adam bunlardan kötü çıkmaz. Kerem-yunus-baris- transfer ile idare ederiz. Tabii ikisinden de çıkmak çok zor hele zaha'dan o maaş ve bu performansla hayatta çıkamazsın.

Başkan bizzat ilgilendi, 1 milyon fark için almaktan vazgeçti, rakibe kaptırdı.
Teknik direktör çıkıp elimizde kanat rotasyonu çok geniş dedi, bir maçta ikisini de harcadı.
bence okan o açıklamayı kuyruğu dik tutmak için yaptı. istedik alamadık havası vermemeye çalıştık.
ama gerçek öyle değildi elbette.

zaniolonun yükseldiği falan yoktu

son fb maçı dışında bi bok oynamadı

izlemesek inanacaz ha
Gayet iyiydi, sezona gayet iyi hazırlanıyordu. Ne bekliyorsun 2 ay mobbing yemiş kadro dışı kalmış maç performansından uzaklaşmış ve deprem sonrası futbolun bile bittiği kimsenin antrenman bile yapmadığı bir ülkeye gelmiş.
Gayet gelişimi yerindeydi. Kayseri maçında attığı gol de kalitesini gösteriyordu.
Yaz geldi herif sert idmanlar yapıyordu, sezona da iyi bir kondisyonla girmişti. Şimdikiler gibi 10.dakikada ağzı açık gezmezdi.
Be yaptı bir ş.ligi maçı öncesi herifi yedi ve gönderdi.

Oyuncu kullanmayı bilmeyen bir hoca var elimizde.
İlk sene niye icardi kerem uyumu vardı, niye icardi yangın attı. Çünkü takım direkt olarak takibi çekiyor ve kontra oynuyordu. Oliviera da bu oyunda sırıtmıyordu, kanattan zaniolo yardırıp 4 kişiyi kucağında gezdiriyordu.

Aynı şeyi geçen sene niye yapmadık çünkü pas oyunu oynayacaktık.

Direkt olarak icardi kerem ve zahayı vuran bir oyuna geçtik.
Zaniolo bu oyunda zaten oynayamazdı.

Sen dua et barış bekte falan sırıtmadan kendini gösterdi köhn gibi performans verseydi be özgüveni olurdu ne kondisyonu olurdu.
Bak her şey birbiriyle entegre aslında.

Oyunculara göre takım oynatmaktan vazgeçtiği anda biz futbolu kaybettik zaten.

Madem birseysel yetenekler ile iki sene sampiyon oldu takim,Bugun nerdeymis bu bireysel yetenekler

Sacmalamayi birakin bence

Basari da veya basarisizlikta hoca’nin payi herkesten fazladir

2 sene sampiyon oldugumuzda en büyük pay hocanin idi

Bugun ki yenilgi de en büyük pay hocanin

Insanlarin emegine saygisizlik etmekten vaz gecin artik

önelemelerde rezalettik

kendimizi kandırıyoruz

manchester maçlarında bence de şanslıydık. ikisinde de
ilkinde çok pozisyon harcadılar. ikincisinde bizim comeback ortada bir şey yokken gelişti gibi oldu.

evdeki bayern maçı da son yarım saatte farka gidebilirdi. final paslarını yapamadılar. pilimiz tamamen bitmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt