Bu arada Boey gittiğinde yazmıştım. Bu adam derbilerde psikolojijk üstünlüktü. Rakibi bezdiren, yapışan, enerjisiyle yıldıran bir bekti.
O gittiğinden beri derbilerde üstünlük kuramıyoruz.
Melo etkisi yapiyordu katiliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Boey gittiğinde yazmıştım. Bu adam derbilerde psikolojijk üstünlüktü. Rakibi bezdiren, yapışan, enerjisiyle yıldıran bir bekti.
O gittiğinden beri derbilerde üstünlük kuramıyoruz.
İlk o lazım bencebize kanat oyuncusu da lazım
Adam hakli abi bu kadar basitavrupada iyi filan değildik!
önelemelerde rezalettik
manchestera karşı iyi filan değildik
kendimizi kandırıyoruz
ilk maç adamların ilk 60 dakika 7-8 tane net pozisyonu vardı kırmızı kart kurtardı bizi
ikinci maçda aynı ziyech kurtardı orda
kopenhag ve sparta maçları rezaletti
bizim tek iyi maçımız bayernin ilk maçının ilk 55 dakikası
ikinci maçda staddaydım iyidik ama bayernin formsuzluğunu pek hesaba katmadık o gün değerlendirdiğimzde
derbilerde yine leş attık trabzon dep hariç
kalitenin ön plana çıktığı maçlarda iyidik genel olarak
yani kısacası hocaşık maçlarda 1 buçuk maç hariç sıçtık
kalite farkının olduğu maçlsrda zaten hocalık birşey yoktu!
kendinizi kandırmayı bırakın artık!
manchester maçlarında bence de şanslıydık. ikisinde de
ilkinde çok pozisyon harcadılar. ikincisinde bizim comeback ortada bir şey yokken gelişti gibi oldu.
evdeki bayern maçı da son yarım saatte farka gidebilirdi. final paslarını yapamadılar. pilimiz tamamen bitmişti.
Yönetime gereksiz destek oldu. 2 yıl şampiyon olmuş hocanın yönetime karşı daha çok sözü geçmeli. Yoksa elindekilere 5-0 kaybedilen maç sonrası laf etmeyi bırak, daha destek olmalı.bence okan o açıklamayı kuyruğu dik tutmak için yaptı. istedik alamadık havası vermemeye çalıştık.
ama gerçek öyle değildi elbette.
son cümlende dediğin gibi üstat. futbol böyle acımasız. skor gelmeyince her şey kötü görünüyor.Bu dogru bir mantik degil ama
Son yarim saatte farka gidebilirdi demissin
Ama ilk 45 dakika da biz farka gidebilirdik mesela
Bardagin dolu tarafindan bakilmiyor isler kötü gittiginde
Şampiyonlar ligi maçı dakika 70 kenara bakıyorsun Ndombele ve Oliveira var zaten Ziyech genelde sakat Zaha bi var bi yok Tete bomboş yakalasa yine atamaz.
Ben olsam hocanın yerinde Allah yardımcımız olsun derdim.
Mac durdu mumadri - barca maçında sahaya yıldırım mı düşmüş? Bu arda da tam cenabet çıktı.
Zaten iyiydik her maça iyi hazırlandık Bayern maçı, Manchester maçı, Kopenhag ilk 30 dakikada 5 olurdu.Tamam da teknik direktörün görevi maç sırasında kulübeye girince başlamıyor. Bu adamları en iyi hallerine getirebilmeye teknik direktörlük deniyor.
Ertelenmiş galiba.Mac durdu mu
5-1 kazandığımız ts maçı son derbisi. Öyle bir maç çıkardı ki rakip bıraktı artık o bölgeyi.Melo etkisi yapiyordu katiliyorum