Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz konusu basit rakip takıma oyuncu kaptırmışsın o gün çıkacak ne diyecekti Oğuz'u çok istiyorduk başkan pinti çıktı 1 m euro vermedi ve çok istediğimiz oyuncuyu rakibimize kaptırdık filan mı demesini bekliyorsunuz.

Onca tarih varken bu açıklamayı yaparken Oğuz'un transferi açıklanmasıyla aynı güne denk geliyor.

Eğer Oğuz'u istemiyorsak en baştan Haziran sonunda açıklama yapılırdı sonrasında yapılan açıklamaların hiçbir hükmü dahi yok.

Yok Oğuz istenmiyormuş elimizde tonla kanat varmış göstermelik seyirciye oynamalı cümleler kuruldu.

avrupada iyi filan değildik!
önelemelerde rezalettik

manchestera karşı iyi filan değildik
kendimizi kandırıyoruz
ilk maç adamların ilk 60 dakika 7-8 tane net pozisyonu vardı kırmızı kart kurtardı bizi
ikinci maçda aynı ziyech kurtardı orda

kopenhag ve sparta maçları rezaletti

bizim tek iyi maçımız bayernin ilk maçının ilk 55 dakikası

ikinci maçda staddaydım iyidik ama bayernin formsuzluğunu pek hesaba katmadık o gün değerlendirdiğimzde

derbilerde yine leş attık trabzon dep hariç

kalitenin ön plana çıktığı maçlarda iyidik genel olarak

yani kısacası hocaşık maçlarda 1 buçuk maç hariç sıçtık
kalite farkının olduğu maçlsrda zaten hocalık birşey yoktu!

kendinizi kandırmayı bırakın artık!
Adam hakli abi bu kadar basit

manchester maçlarında bence de şanslıydık. ikisinde de
ilkinde çok pozisyon harcadılar. ikincisinde bizim comeback ortada bir şey yokken gelişti gibi oldu.

evdeki bayern maçı da son yarım saatte farka gidebilirdi. final paslarını yapamadılar. pilimiz tamamen bitmişti.

Bu dogru bir mantik degil ama

Son yarim saatte farka gidebilirdi demissin

Ama ilk 45 dakika da biz farka gidebilirdik mesela

Bardagin dolu tarafindan bakilmiyor isler kötü gittiginde

Şampiyonlar ligi maçı dakika 70 kenara bakıyorsun Ndombele ve Oliveira var zaten Ziyech genelde sakat Zaha bi var bi yok Tete bomboş yakalasa yine atamaz.

Ben olsam hocanın yerinde Allah yardımcımız olsun derdim.

bence okan o açıklamayı kuyruğu dik tutmak için yaptı. istedik alamadık havası vermemeye çalıştık.
ama gerçek öyle değildi elbette.
Yönetime gereksiz destek oldu. 2 yıl şampiyon olmuş hocanın yönetime karşı daha çok sözü geçmeli. Yoksa elindekilere 5-0 kaybedilen maç sonrası laf etmeyi bırak, daha destek olmalı.

Hem kuyruğu dik tutayım hem oyunculara sallayayım akıl işi değil.

madri - barca maçında sahaya yıldırım mı düşmüş? Bu arda da tam cenabet çıktı.

Bu dogru bir mantik degil ama

Son yarim saatte farka gidebilirdi demissin

Ama ilk 45 dakika da biz farka gidebilirdik mesela

Bardagin dolu tarafindan bakilmiyor isler kötü gittiginde
son cümlende dediğin gibi üstat. futbol böyle acımasız. skor gelmeyince her şey kötü görünüyor.

Şampiyonlar ligi maçı dakika 70 kenara bakıyorsun Ndombele ve Oliveira var zaten Ziyech genelde sakat Zaha bi var bi yok Tete bomboş yakalasa yine atamaz.

Ben olsam hocanın yerinde Allah yardımcımız olsun derdim.

Tamam da teknik direktörün görevi maç sırasında kulübeye girince başlamıyor. Bu adamları en iyi hallerine getirebilmeye teknik direktörlük deniyor.

Muslera
Davinson
Torreira
Ziyech
Barış
İcardi

bunlar topçuoğlutopçudur

bugün bunlar bile leş atıyorsa sorunu futbolcularda aramayı bırakın artık!!!!

Ziyeche laf atıyorlar ula herif full yalnız kaldı

kaan bir kere bile bakın bir kere bile arkasından depar atmadı adamın
pas opsiyonu kaan durmadan geriden pas istedi! ne hikmetse berkan ve torreira hep sola kaymak zorunda kaldı
sağ ortaalandan gedson akıp gitti
belli ki bromkorst orada bir tuzak kurmuş buna!
Göremedi!

yapayalnız kalan ziyeche laf çakıyor
jelert dendiği gibi sakatsa koy barışı sağbeke
bu arada evladı kereme laf söylemiyor!

Allahım çıldıracağım yeminle!

Tamam da teknik direktörün görevi maç sırasında kulübeye girince başlamıyor. Bu adamları en iyi hallerine getirebilmeye teknik direktörlük deniyor.
Zaten iyiydik her maça iyi hazırlandık Bayern maçı, Manchester maçı, Kopenhag ilk 30 dakikada 5 olurdu.

Ama rotasyonda önemli oluyor dönüp kenara bakınca Berkan gibi bir oyuncu bile yoktu mücadeleci bir oyunumuz var bakıyorsun mücadeleden uzak adamlarla dolu koşamayan isimlerle kaynıyor.

Yedek kulübesi tamamen oyuna zıt bir durumdaydı.

Muslera
Xxx Sanchez Abdul Jesert
Torri Sara Haidara
Ziyech Icardi BAY

Melo etkisi yapiyordu katiliyorum
5-1 kazandığımız ts maçı son derbisi. Öyle bir maç çıkardı ki rakip bıraktı artık o bölgeyi.
O maçtan sonra daha kaleye gitmişliğimiz yok derbilerde düzgün. Bek diyip geçmek kolay, 30 milyon boşuna vermedi Münih. Fb maçında Boey olsaydı şampiyonduk, bugün olsaydı 5 yemeyi bırak belki kupayı almıştık.

Takım derbilerde artık bu kadar etkisizse baş nedenlerden biri Boey'in yokluğu.

Net oyun kurgumuz elimizdeki heriflere uygun olmalı. Siz bakmayın ziyech ile kanat oynanmaz hikayesine herif doğru kurguyla müthiş bir şekilde geri gelip top çıkarıyor. Şu maç yürümeye mecali yoktu.

Oyunculara net kızamıyorum çünkü yorucu bir kamptan çıktılar. Önündeki adama 5 pas veremeyen bir torreira gördünüz mü siz. 15 gün önce yangın atıyorlardı bu oyuncular ne olduysa yine ikinci kampta oyuncuların tüm enerjileri alınmış.
Şu maçta taktik konuşurdu sen sezonun 20.maçı gibi başlayamazsın, başlarsan da oyunu çevirebilecek 2 adam kenardayken birini bekletip yunusu oyuna alamazsın.
İlk yarı defans ve os sos verirken hala aynı hataları yapamazsın.

ikinci yarı Zaha, Barış girecekti.
Yedeklerde varda davinson en kötü ön librero olarak sahaya sürülecekti.
Kalan 2 değişikliği de duruma göre yapacaktık.
Belki bok gibi olsa da dubois sol bek için girebilirdi.
Kafadan berkan torreira ile başlaması skandal.
Torreira kaan ile yada demirbay ile başlayacaktı. Arkada da net olarak davinson olacaktı.
Ben anlıyorum bu maç olmasa da olur maçıydı gereksiz bir maç yani çok net.

Tüm dikkatler ş.ligi elemesinde olup oyuncular dinlenerek yorgunlukları giderilmeliydi evet ama o zaman bu şekilde olmazdı. Metehanı falan oynatacaktın orta sahayı boşaltmayıp edebinle yenilecektin.
Ha belki edebşnle yenilmek de bazı şeyleri inatla görmeyen yönetime mesaj da olabilirdi. Belki 2-0 bile olabilir 3-1 falan gibi bir maç skoru düşünülüyordu ama o kırmızı ve penaltı tüm dengeyi bozdu daha da düzelmedi zaten.

Defansta 10 kişi olsak da gelip bekin gol atabildiği bir maç.
Takım ne olursa olsun çocuka yetişin orta sahaya bir şeyler oluyor modundaydı.

Yazık ne diyeyim çok yazık.
Maçtan çok skandal maç sonu açıklamalarına üzüldüm ve kinlendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt