Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bissaka bütçesine +3 bek lazım o kadar diyim sadece 1 adam gelmesi yetmez yetmeyecek çünkü elimizde bek denilen bir şey yok.

Jelert, sol bek, sağ bek yedeği, sol bek yedeği.
Awb boey ama öyle düşun bizde boey varken nasıldı rahattık baya simdi yine bir boey olcak solda da kosan eden jelert

Bunca sene bir tarafta bu kadar kötü bek oyuncularıyla oynayıp bu kadar şampiyonluk kazanmak harbi kolay iş değil.

Ya Sağ var sol yok olurdu
Ya Sol var sağ yok olurdu

Bu sefer ikisi birden yok.

Bende isterim ama 18 m euro veremeyiz zaten aldık diyelim birine bir şey olsa yine sezon yok olacak yedeği olmadan o iş olmaz.
Ne 18 i yav 10 pounda birakıyordu manu awb yi bizim bu zorttirimtrak oyunda en önemli adamlardan biri awb geciş durdurucusu olması acısından.

Fikir ayrılıkları elbette olacak benim bile yazdığım tersi çıkan neler vardır ya da başkalarının yazdıklarınında tersi çıkan bu işte %100 yok doğru ya da yanlış yok herkesin bir fikri var kimine doğru kimine yanlış geliyor.

Buradaki 1 kişi bile Galatasaray'ın kötülüğünü düşünmüyordur zaten düşünen varsa ******* ******** istenilen şekilde doldurabilir. Herkesin amacı nasıl daha iyi olabiliriz diye düşünüyor.

Bugün hocanın yaptığı açıklama %100 kusurlu ve yanlış ama eminim ki maçtan sonra pişman olmuştur şu an sorsan tekrar oynansa 6-7'de yesek o açıklamayı yapmaz çünkü daha önceki tüm maçlarda kötü sonuçları hep kendi üstlenmişti iyi sonuçları takıma vermişti.

Şunu da ifade etmeden geçmeyeyeyim 5 yediğimiz maçtan sonra tepkisizlik olsa daha kötü olurdu sonu kötü oldu ama öyle ya da böyle yapacak bir şey yok söz ağızdan çıktıktan sonra geri alınmıyor.

Merakımdan soruyorum. "Benim bile" derken? Futbol konusunda bir otorite misin? Nereden geliyor bu ego?

Ne 18 i yav 10 pounda birakıyordu manu awb yi bizim bu zorttirimtrak oyunda en önemli adamlardan biri awb geciş durdurucusu olması acısından.
bu kadar yıldız adam getirip oyun sisteminin deli dana gibi umut buluta dayalı sistem olması hakkında fikrin

belkide direk sistem yanlıştır

Merakımdan soruyorum. "Benim bile" derken? Futbol konusunda bir otorite misin? Nereden geliyor bu ego?
Cımbızla çekip "Benim bile" lafından ego konusunu nasıl çıkardınız merak ediyorum.

Orada söylediklerimin doğruluk payı olmadığını haksız olduğum konular olduğunu vurgulamışken egoyla tamamen ters bir olay olduğunu umarım biliyorsunuzdur.

Şu an belli ki cımbızla laf ayıkladığınıza göre egonun kimde olduğu belli mesajlarımı büyüteçle incelemeye devam edin.

Cımbızla çekip "Benim bile" lafından ego konusunu nasıl çıkardınız merak ediyorum.

Orada söylediklerimin doğruluk payı olmadığını haksız olduğum konular olduğunu vurgulamışken egoyla tamamen ters bir olay olduğunu umarım biliyorsunuzdur.

Şu an belli ki cımbızla laf ayıkladığınıza göre egonun kimde olduğu belli.

"Ben bile bazen yanılabiliyorum." Bu cümlenin altında yatan anlamı farkedebiliyor musun?

Bakiyorum da millet transfer havasina girmis. Bundan sonra bu herifler anca oyuncu satar. Alsalar da Ndombele gibi sorunlu adam olur.

Biraz torreirayida abartiyoruz mu ne? Tamam formda olunca tr maclarda farklilik oluyor ama avrupa maclarinda fiziginden yetersiz kaliyor gibi. Iyi oyuncu ama orada daha hayvani birsey olsa iyi olur.
Torreiradan iyisi tchoumeni falan rtaş bizim oyun da iyi bile dayanıyor herif abartmaya devam etsek iyi yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt