Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egolu olsam emin olun Kopenhag maçlarındaki cevabım daha farklı olurdu.
Bunca zamandır tek bir kişiyle problemim bile olmadı asıl yazdığımı anlamayan sensin demek ki art niyetli bir düşünce yapın var ayrıca engellemen için teşekkürler en azından beni uğraştırmamış olursun.Ya Türkçe'yle ilgili problemin var ve yazdığın cümlenin anlamını farkedemiyorsun ya da tipik megaloman tiplerdeki gibi egonun farkında değilsin. Ben seni engelliyorum. Sen bile belki yanılabilirsin ama insanlar bundan sonra bir şeyler yazmadan önce sana sorar söyleyeceğim şey doğru mu diye.
Yok zaten tr icin yeterli ama avrupa maclarda yetersiz kaliyor fiziginden dolayi.Torreiradan iyisi tchoumeni falan rtaş bizim oyun da iyi bile dayanıyor herif abartmaya devam etsek iyi yani.
Formu da yerinde degil ozaman hic cekilmiyor.futbolu unutturdu okan bu adama
sadece önde press yapıyor rakibi arkadan kovalıyor
top calmayı unuttu adam
O oyunumuz la alakalı ya herifle degil avrupada daha iyi takimlar ve sistem oldugundan pressi bir kirdigimi bitiyorsun yada sana press yapıp cıkartmadımı bu kadar gecis verilmez yani her mac tenis macı gibi olmaz ama biz oyleyiz.Yok zaten tr icin yeterli ama avrupa maclarda yetersiz kaliyor fiziginden dolayi.
Set oynunu beceremiyoruz ondanda gecis yiyoruz cok.O oyunumuz la alakalı ya herifle degil avrupada daha iyi takimlar ve sistem oldugundan pressi bir kirdigimi bitiyorsun yada sana press yapıp cıkartmadımı bu kadar gecis verilmez yani her mac tenis macı gibi olmaz ama biz oyleyiz.
Zaha ve ziyech sisteme uymuyor dedı okan
haftaya bunlardan birini inş koymaz satın gıtsın uymuyorsa
biz yerlilerde daha iyi oynarız ligde
avrupa zaten hayal bu oyun planıyla
bence 2 oyuncudada iş kalmamış artıkSisteme uymadıklarını anlamamız için ikisine toplam yıllık 10 milyon mu vermemiz gerekiyordu?
Ben işin doğrusunu söyleyeyim. Biz bu adamlara oynamaya çalıştığımız kaos içerisinde bireysel yetenekleriyle iş yapsınlar diye 10 milyonu bağladık. Antrenmanlarımızla adamları çöpe çevirdiğimiz için yıllarca PL'i öttüren bu adamlar burada adım atamaz hale geldi. Bu yüzden bunları gönderip yerine yenilerini istiyoruz. Ta ki yeni gelenleri de çöpe çevirip aynı şeyleri tekrar yaşayana kadar.
bence 2 oyuncudada iş kalmamış artık
bizde nasıl cökecekler2 senaryo var:
1) Bize gelmeden önce bitiklerdi. Eğer öyleyse yıllık 10 milyonu neden bağladık?
2) Bizde çöktüler. Eğer öyleyse zaten bizden bir halt olmaz.
Bence 2.'si.
bizde nasıl cökecekler
ikiside sakat geldi
zahayı calım ayagına boşuna aldık
ziyechte riskti