Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 aydır orta saha bekliyoruz adamı aldık aldığımız gün 5 yedik keyfini bile süremedik.

Egolu olsam emin olun Kopenhag maçlarındaki cevabım daha farklı olurdu.

Ya Türkçe'yle ilgili problemin var ve yazdığın cümlenin anlamını farkedemiyorsun ya da tipik megaloman tiplerdeki gibi egonun farkında değilsin. Ben seni engelliyorum. Sen bile belki yanılabilirsin ama insanlar bundan sonra bir şeyler yazmadan önce sana sorar söyleyeceğim şey doğru mu diye.

Ya Türkçe'yle ilgili problemin var ve yazdığın cümlenin anlamını farkedemiyorsun ya da tipik megaloman tiplerdeki gibi egonun farkında değilsin. Ben seni engelliyorum. Sen bile belki yanılabilirsin ama insanlar bundan sonra bir şeyler yazmadan önce sana sorar söyleyeceğim şey doğru mu diye.
Bunca zamandır tek bir kişiyle problemim bile olmadı asıl yazdığımı anlamayan sensin demek ki art niyetli bir düşünce yapın var ayrıca engellemen için teşekkürler en azından beni uğraştırmamış olursun.

Yok zaten tr icin yeterli ama avrupa maclarda yetersiz kaliyor fiziginden dolayi.
O oyunumuz la alakalı ya herifle degil avrupada daha iyi takimlar ve sistem oldugundan pressi bir kirdigimi bitiyorsun yada sana press yapıp cıkartmadımı bu kadar gecis verilmez yani her mac tenis macı gibi olmaz ama biz oyleyiz.

Bilekleri iyi ve özgüvenli oyunculara yönelmeliyiz. En ufak baskı geldiğinde sıyrılmaya korkan, anında geriye dönüp geriden de top diken bir takım izlemek istemiyorum artık gına geldi. Al-musrati kağnısı sığır gibi koşuyor gel bana çalım at diye bağırıyor resmen ama benim topçularım topu sağa sola çekmeye bile korkuyor.

Zaha ve ziyech sisteme uymuyor dedı okan

haftaya bunlardan birini inş koymaz satın gıtsın uymuyorsa

biz yerlilerde daha iyi oynarız ligde

avrupa zaten hayal bu oyun planıyla

O oyunumuz la alakalı ya herifle degil avrupada daha iyi takimlar ve sistem oldugundan pressi bir kirdigimi bitiyorsun yada sana press yapıp cıkartmadımı bu kadar gecis verilmez yani her mac tenis macı gibi olmaz ama biz oyleyiz.
Set oynunu beceremiyoruz ondanda gecis yiyoruz cok.

Zaha ve ziyech sisteme uymuyor dedı okan

haftaya bunlardan birini inş koymaz satın gıtsın uymuyorsa

biz yerlilerde daha iyi oynarız ligde

avrupa zaten hayal bu oyun planıyla

Sisteme uymadıklarını anlamamız için ikisine toplam yıllık 10 milyon mu vermemiz gerekiyordu?

Ben işin doğrusunu söyleyeyim. Biz bu adamlara oynamaya çalıştığımız kaos içerisinde bireysel yetenekleriyle iş yapsınlar diye 10 milyonu bağladık. Antrenmanlarımızla adamları çöpe çevirdiğimiz için yıllarca PL'i öttüren bu adamlar burada adım atamaz hale geldi. Bu yüzden bunları gönderip yerine yenilerini istiyoruz. Ta ki yeni gelenleri de çöpe çevirip aynı şeyleri tekrar yaşayana kadar.

Sisteme uymadıklarını anlamamız için ikisine toplam yıllık 10 milyon mu vermemiz gerekiyordu?

Ben işin doğrusunu söyleyeyim. Biz bu adamlara oynamaya çalıştığımız kaos içerisinde bireysel yetenekleriyle iş yapsınlar diye 10 milyonu bağladık. Antrenmanlarımızla adamları çöpe çevirdiğimiz için yıllarca PL'i öttüren bu adamlar burada adım atamaz hale geldi. Bu yüzden bunları gönderip yerine yenilerini istiyoruz. Ta ki yeni gelenleri de çöpe çevirip aynı şeyleri tekrar yaşayana kadar.
bence 2 oyuncudada iş kalmamış artık

2 senaryo var:

1) Bize gelmeden önce bitiklerdi. Eğer öyleyse yıllık 10 milyonu neden bağladık?

2) Bizde çöktüler. Eğer öyleyse zaten bizden bir halt olmaz.

Bence 2.'si.
bizde nasıl cökecekler

ikiside sakat geldi

zahayı calım ayagına boşuna aldık

ziyechte riskti

Enerjik topcular bulun yaw. Marka isimler ilk sene Avrupa yokken Rahat fiksturde isimizi gorduler. Gecen sene de CL'de oynamanin verdigi hazla bi seyler yaptilar. Hemencecik elenip ligde yine Rahat fiksturde sampiyonlugu getirdiler. Hepsine eyvallah ta Oli, Dubois falan bariz bir sekilde cikilmasi gereken gereksiz topcular. Yerlerine de kosmaktsn yorulmayan tipler gelmeli. Enerjimizi yuksege tasimazsak hurra futbolla herkesten bes yeriz.

Muslera
Jelert davinson nelsson locko
Torreira
Barış fofana sara zaha
İcardi
Bizi ancak böyle bir şey kurtarır bu saatten sonra

bizde nasıl cökecekler

ikiside sakat geldi

zahayı calım ayagına boşuna aldık

ziyechte riskti

Zaha ilk maçlarında bu kadar hantal değildi. Baya kıvrak görünüyordu. Zamanla tam bir kalasa döndü. Keza Ziyech de sürekli ara pası vs deniyordu. Oyuna yaratıcılık katıyordu. 2'sinin de sakatlığı öyle kariyer bitiren cinsten değildi. Düzgün bir programla normallerine ulaştırabilirdik ikisini de. Ama bunun yerine sakatlıktan yeni çıkmış hallerinin de gerisine gittiler.

Bir merkez daha alacak isek, o vakit Gabriel, Dries yerine mı alındı yani 8-10 olarak?

Şu an nur topu gibi bir kanserimiz var.. İcardi- Kerem lobisi.. Okan Buruk adamcılığı ( Berkan , Yunus , Kerem vs.. ) ..

Ya bu hastalığa neşter vurulacak.. Teknik direktör ve yerliler gidip İcardi'ye de formsuz olduğunda yerin yedek kulübesi denilecek yada hem şampiyonluk hemde Avrupa gidecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt