Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim pazardan salatalık alamaz yav, aldıklarıda ederinin 2 katını verdiler. Millet enayi değil, çaldığın her kapı sana dehşet fiyat çekecek. Erden Timur’un başarısına göz dikeceğim derken itibarın darmadağın oldu

Oluyor mu sence reis

Barıştan başka çizgiye inen bir tane kanadımız var mı?
Sorun sadece cizgiye inmek degil, bizde adami gecip rakip ceza sahasina dalan oyuncu da pek yok.

4-2-3-1 gibi oynamaya devam edersek zaten Zaha ve Ziyech ayni anda olmaz birde bunlara Mertens ekleniyor, o konuda Okan Buruk'a katiliyorum ne kadar sorumlu kendisi de olsa.

En mantikli oyun, ozellikle zor maclarda, 4-3-3 ama bu orta sahada gercekten birbirini tamamlayan oyuncular olmali ve pasor ozellikleri de cok iyi oyuncular olmali.

Iste ornegin:

Torreira
Ezequiel-Sara​

ya da

Torreira
Rodrigo Zalazar-Sara​

(baska biri de olabilir, bunlar ornek)

boyle oynarsak bir kanatta Ziyech, diger tarafta Baris olabilir.

İyi bir 6 alalım sert dinamik önünde de mertens ya da sara olsun. Bir de sol bek alalım yabanci sayisi denk geliyor gibi kohn yedek olsun. Yusuf demir kiralik oluyor

75.dakikada gedson-musrati-rafa 3 lsüne tek basina demirbay i hangi akla hizmet biraktin ya

3 e 1 herifler akin akin geldier

3 tane yedik zaten bu zaman zarfinda

Haidara yazıyorum ama hayal. Bari Lemina'yi alalım. Bildiğin topla çıkamıyoruz

Okan Buruk Hoca filan değildir!

Tamamen eline verilen kadro ile şampiyon olmuştur!

Hocalık gerektiren tüm maçlarda sahsya 100 kilo sıçıp bizi rezil etmiştir!

Hemen istifa hemen!!!!

Dün ayriyeten sinsi bir kötü insan olduğunuda öprendik!
Dünkü maça kadar 2 sezonluk derbi performansı 8 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet olan bir adamı gereğinden çok fazla eleştiriyorsunuz. Futbolda tek maçlık durumlardan bu kadar büyük çıkarımlar yapılmaz, Geçen sezon ikinci yarıdaki beksiz kadroyla 102 puanı da Okan hoca dışında kimse alamazdı kadromuz kusursuz falan değildi tamamen hoca başarısı olan bir durum. Fenerbahçe'nin beklerinde Osayi-Ferdi-Oosterwolde varken sakat Kaan ve Köhn ile şampiyon yaptı bu adam. Prag maçı diyeceksin sağ bekinde Kaan solda Berkan'la oynadın kırmızı görene kadar tur yinede bizdeydi gayet dengeli bir maçtı. Kopenhag maçı diyeceksin o maçta gayet denk bir maç oldu biz kazansaydık kimse nasıl kazandık diyemezdi rakibin 2 katı şutumuz vardı ama onlar attı onlar kazandı ki o Kopenhag Manu ve Bayern'e de kök söktürdü iç sahada. Okan Buruk dünkü maça rağmen muhteşem bir performans göstermiştir 2 sezonda ligde 190 puan toplamış adama bu yorumlar net şekilde yanlıştır bu kadar çabuk teknik direktör tüketilmez. Guardiola ve Klopp'un bile çok kötü maçları vardır kimse kusursuz değil.

sağ kanat için oğuz gerçekten istenmiş ve uğraşılmış anlaşılan.

dün yaptığı açıklamadan sonra oğuz direkt 11 için düşünülüyormuş sonucu çıkar.

yani burada oğuz barış kanatları kurduğumuz zaman hocanın aklından geçende buymuş.

Fatih Hocam olsa bravo yine tarih yazdınız diyecekti şu futbolcu bozuntularına niye kimse laf etmiyor bu heriflllere 2 m yanında ki adamına pas atamayacak kadar ciddiyetsizdilerdi ,

Allahım hala bu tdliği şaibeli adam üzerinden teknik taktik analizi yapıyorlar!!!!

Ortasahayı boşaltıp forvet alınca maçı kurtarmak salaklığını 100 defa yapan adamın nesine teknik tsktik konuşuyorsunuz!!!!
Yav sakin ol devre arasi gider , mertens hoca olur

Gedsonu boklayanlar da görmüştür..orta sahada o tarz bi adamın oyuna ne kadar etki ettiğini. Belmasi bir kez daha anıyorum. He bu arada gedson bizde oynadığı oyunuda oynamıyor.

Dursun Özbeke birde Okan Burukduz bir şans vermeye karar verdim

Adam ne yapsın hocasız başkanlık yapıyor!

Meğer hocasıda Erden Timurmuş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt