Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonu boklayanlar da görmüştür..orta sahada o tarz bi adamın oyuna ne kadar etki ettiğini. Belmasi bir kez daha anıyorum. He bu arada gedson bizde oynadığı oyunuda oynamıyor.
Gedson'un hala overrated olduğunu düşünüyorum. Sıkıntı gedson değil ki herhangi bi atletik futbolcu bize her zaman sıkıntı çıkarıyor.

Eşinden boşanmış hocamıza biraz daha saygı duymanızı istirham ediyorum Okan Bey sizden

banane ya eşinden boşandıysa gitsin çeşmede partilesin

zaten sırf orada partilrmek için derbilerden önce 4 gün takıma taril verip bizi derbilerde rezil rüsva ediyor

Gedson'un hala overrated olduğunu düşünüyorum. Sıkıntı gedson değil ki herhangi bi atletik futbolcu bize her zaman sıkıntı çıkarıyor.
Gedson ovarrated evet ama muadili bir isim 4 senedir bulabildin mi mesela ?
20 milyona aldığımız adamı göreceğiz yarısı da kadar topçu mu Gedsonun

Saflığınız inanılmaz!!!!
Bu adamı hoca sanmak saflıkdır!
Okan, hoca olmayabilir belki lakin başkan olmayan dursun onu kovamaz, yeni yönetim gelir o kovar. Erdeni ye okanı ye işten sıyrıl o koltukta utanmadan otur, yok ya. Aynı şeyi yiyecek kadar aptal mı bu camia, 2015-2017 dejavusuna ben razı değilim şahsen. Dediğim gibi dursun hoca kovup sıyrılamaz, bırakıp gitsin

Gedsonu boklayanlar da görmüştür..orta sahada o tarz bi adamın oyuna ne kadar etki ettiğini. Belmasi bir kez daha anıyorum. He bu arada gedson bizde oynadığı oyunuda oynamıyor.
Gedsonun ben, sırf bizim maçlarda oynuyor o herif şimdi kalan maçlarda koşmaz tek maçık oyuncu, zaten en iyi oyunuda skora etkisi olmayan bir adam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

banane ya eşinden boşandıysa gitsin çeşmede partilesin

zaten sırf orada partilrmek için derbilerden önce 4 gün takıma taril verip bizi derbilerde rezil rüsva ediyor
Sizler duyguları alınmış aşktan bir yoksun insanlar olabilirsiniz ama bazı insanlar duygularını daha yoğun yaşarlar
Kalbinizi kötülük ve karanlık bürümüş

Hocasından başkanına doymuşluğu ve kibiri bırakıp kendimize gelmeliyiz.

Nasıl olsa yeneriz şampiyonuz kibirinin sonucunu Fenerbahçe maçında ve dün gördük.

Okan Hoca dahi gelip yok şu stat yok bizim transfere ihtiyacımız yok vs diyorsa, yönetim 35 kez kutlama yapıp, takım ile hiç ilgilenmiyorsa orada kibir vardır. Üzerine çıkıp bu kupayı almaktan sıkılmıştık zaten diyorsa sonu bu olur.

İcardi’yi de Zaha’yı da, Ziyech’i de motive etmek odaklatmak senin görevin hoca.

Bu işi de Timur yaptıysa zaten bu sene çok ciddi patlarsın. 3 kupalı hoca olarak da seneye tekrar Başakşehir seviyesine dönersin.

Hemen şimdi Zaha, Ziyech ve Köhn’ü satmalıyız.
İyi bonservis kazanırız bu artık bizde iş yapmayacak dediğim adamlardan hemde ikisinin de yüksek maaşlarından kurtuluruz.
Yerlerine de daha genç ve hareketli adamlar almalıyız.
Ama tabiki bu yönetimle bunlar olmayacak.

Sözlükte güzel mesaj vardı
Okan Buruk'a söylemeden 6 - 8 alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt