Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara pozisyonunda 37 yaşında ki Mertens ile koca bir sezona başlamak da ayrı bir kumar...

Ki Mertens gerçekten kiymetlimiz ama iyi bir 10 numaran olur Mertens artık oyuna son 20 dakika da falan dahil olacak durumda artik

Sadece sağ bek ve 8 numara eksiği var yalanına kandık bize pahalıya mal oldu

ben kanmadım kaç kere dile getirdim

6 numarayı
solbeki
abdulun oladı çöküşümü ve bir solstopeti
10 numarayı

Hoca olacak adam daha bunları göremiyor

takımın en iyi okduğu bölge kanatlara takmış

komedi resmen ya komedi!!!!!

var çok iyi bir lider olursa bunlarıda taşır

Erden Timurda tek başına yçnetiminden hocasına ayakda tutuyordu

1 ET dursunu büyük başkan okanıda hoca yaptı 2 sene

Liderlik önemlidir

Dün gördüğün gibi maç sonu Mertens harici hiçbiri Liderlik yapamadı
başkan kaçdı
hoca ise sıçtı bıraktı her önemli anda sıçıp sıvıyor zaten!
ee sonunda ne oldu, dursun ve yöneticileri o lidere mobbing yapıp uzaklaştırdılar?

yarın yine çok iyi bir lider gelsin, okan hoca'dan bin kat daha iyi bir teknik direktör, bir lider gelsin, ona da aynısını yapacaklar?

ee başa döndük yine.

demek ki neymiş, esas sorun dursun ve yöneticileri imiş.

bunu unutmayın. dikkatı başka yöne çekmeyin. bu takımın KANSERİni yazdık yukarıda. önce o temizlenecek. sonra teknik-taktik-hoca konuşuruz.

8 numara pozisyonu ofansif yönde olan adam demektir ...

Böyle olunca Toreira orta sahada tek başına kalıp bütün yükü sırtlamak zorunda kalıyor...

Şahsi fikrim gününüz futbolunda iki 6 numara ile oynamak yani 2 Toreira ile ilk 11 i olusturmak
Elit takımlardan kaç tanesi iki 6 numara ile oynuyor? Doğrusu Torreira ve önlerinde iki 8 olmalı.

ee sonunda ne oldu, dursun ve yöneticileri o lidere mobbing yapıp uzaklaştırdılar?

yarın yine çok iyi bir lider gelsin, okan hoca'dan bin kat daha iyi bir teknik direktör, bir lider gelsin, ona da aynısını yapacaklar?

ee başa döndük yine.

demek ki neymiş, esas sorun dursun ve yöneticileri imiş.

bunu unutmayın. dikkatı başka yöne çekmeyin. bu takımın KANSERİni yazdık yukarıda. önce o temizlenecek. sonra teknik-taktik-hoca konuşuruz.

ya vekicipim en büyük dursun düşmanına antiduesunculukmu satıyorsun!?

şuan için takımın en büyük sorunu bu hocadır benim gözümde

1-Berkan ve Kaan & Ziyech ile 11 başlama mantığından çıkılmalı.Her ne olursa olsun.Çünkü 3 üde 11 i kaldıracak oyuncu değil.Bunda bir anlaşalım.İlerleyen dakikalar farklı olabilir ama 11 asla vede kata çıkmamalılar.Barış yedekte olmayıp 11 de olmalı.Kerem D .11 oynamalı vede Ali Turap dahi olsa Jalert olmadan o oynamalı.Dün KAanın bölgeden yediğimiz atağın haddi hesabı yok.
2-Kanatlara kesinlikle 2 tane pırpır almamız şart oğlu şart.Zaha ve ziyechten çıkalım çıkmayalım.Kesinlikle çıkma taraftarıyım ama.
3-Bence 3.bir golcüyede ihtiyaç şart. Batshuayi umarım beni yanıltır ama golcü ihtiyacımız var.
4-Takım toparlanacak buna adım gibi eminim ama bu dediklerim şart Yunus ve Ziyech değil ,sola ve sağa pırpır genç şart .Rashica tarzı.
5-8 numara sorunumuzu çözdüğümüzü düşünerek alabilirsek Köhn'üde yedeklemeliyiz.Eylüle kadar.
Dünkü maç aynı rakip maçı gibi oldu ve elimiz kolumuz bağlandı.Böyle durumlarda kriz anını çözecek B planınına ihtiyacımız var.Okan hocam'ın bunu çözmeşi şart.

Yav dursunun neyse bizim köy muhtarının istifası istemek gibi bir şey benim gözümde bizim köy muhtarından farkı yok. Dursun,metin bir gün çok fena dayak yiyecek Zaten öyle gitmek zorunda kalacaklar.
köy muhtarı olur mu hiç, adam gs'ın başkanı. tüm bereketi sildi attı 2 ay içinde. camianın kalbi gibi adamı mobbing ile sindirdi. her ağzını açtığında bir yalan söyledi. dediği hiçbir şeyi yapmadı. hepsi görüntülü, ispatlı, kendi sözleri. hepimizle alay ediyor.

göyle bir başkanı olan bir kulüp başarılı olabilir mi?

Elit takımlardan kaç tanesi iki 6 numara ile oynuyor? Doğrusu Torreira ve önlerinde iki 8 olmalı.
Tamam da bir forvet var zaten kanatların kanat forvet(Zaha,Ziyech) 10 numaran Mertens bir de 8 numaran ofansif olunca 5 hücumu ve hiçbiri geriye yardım etmiyor koca orta saha Toreira kalıyor haksız mıyım?bu çok lüks dostum

Abdülkerim, Ziyech, Zaha ve Aktürkoğlu ana planda olan oyuncular ama teklif gelmesi halinde 3'e 5'e bakmadan satılması ve yeni yüzlerin takıma dahil olması gerekiyor. Bu adamlar bayatladı, son kullanım tarihleri geçti daha büyük kanser hücresine dönüşmeden kesip atmalıyız.

var çok iyi bir lider olursa bunlarıda taşır

Erden Timurda tek başına yçnetiminden hocasına ayakda tutuyordu

1 ET dursunu büyük başkan okanıda hoca yaptı 2 sene

Liderlik önemlidir

Dün gördüğün gibi maç sonu Mertens harici hiçbiri Liderlik yapamadı
başkan kaçdı
hoca ise sıçtı bıraktı her önemli anda sıçıp sıvıyor zaten!
O dediğin tarzda bir tek hoca vardı o da fatih hocaydı. Dünyada hiç bir hoca gelip fflorya yöneticiliği yapmaz. Erden ve terimin başarıyı getirme sebebi de buydu, floryadaki çime kadar herşeyle ilgilenirlerdi.dursunla boşa başarı hayali kurma o yüzden , florya özerk olmadan.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt