Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şeye de bir bahane var maşallah. Forvetin 6 defa topla buluşmuş 5'i santra ama özel hayatı zart zurt denilip hala savunuluyor.
Bütün final maçlarını kaybetmişiz, 102 puan topladı deniyor.
Hazır değil diyerek kestiğin adamın yerine koyduğun oyuncu 20. saniyede gol yediriyor klasik sezon başı Nelsson hoca ne yapsın deniyor.
BJK'den 5 yeniyor, 2 yemekle 5 yemek arasında fark yok deniyor.
Yarın CL elemelerinde elenirsek, o zaman da zaten orada ne işimiz var AL daha iyi derler. Bu zihniyet bana bir kesimi hatırlatıyor ama neyse.
Heh işte forma adaleti yok bunu diyorum geçen senden beri Abdülkerim kötü Davinson yer bulamadı kadroda kendine Kerem kötü ama kesilmiyor icarsi hazır değil batsı oynatması lazım gene oynatmıyor

buna geçen sene deplasmanda yendiğimiz bjk maçını da ekleyebiliriz hatta. (musrati'nin kendi kalesine gol attığı maç)
O maç zaten dünkü maça cuk oturacak bir örnekti ama hazırlık maçına hazırlanır gibi çıkan bir takım olunca 5'lik olduk. Üstelik bjk kadrosuna İmmobile-Rafa katmış. Biz 1 transfer yetiştirmeyi bırak, sıfır ders ile çıktık karşılarına.

Rashica o maçta Köhn'ü bek olmadığına ikna etti, dün yine karşısına koyduk. O maçta da 1-0'ın üstüne yatıyoruz dedik ama kaleye gidemedik. Gedson olsaydı o maçta da büyük ihtimalle puanı verecektik.

Son olarak, futbolcular arabanın yürüyen aksamı, esas motor bozuk. O da sahtekar Dursun ve ekibi. Bosa birsey bekliyoruz. Erden Timur ve Okan, Dursunu başarılı gösteren yegane faktörlerdi. Okan'in maç hataları olabilir ama Galatasaray'in gerçek değeridir. O da iflas edecek bu Dursun çapsız ile. Tekme sille yolladığımız herif geri geldi, Erden Timur'un üstün becerilerinin arkasında başarılı gözüktü. Herif bu işte. Sinsi Charlie chaplin

Takımı toplayacaksın bütün oyuncular yönetim dahil başına kapalı şekilde bir yemek bir organizasyon herkez eteğindeki taşı dökecek sorunları çözeceksin ortaya bir amaç koyacaksın forma adaletin olacak sonrasında futbolcuların arasındaki sorunları çözeceksin konu kapanacak

Onu yapmak için ET gibi biri lazım işte. Adamın tüm röportajlarını izlemişimdir. Hep tevazudan bahseder. Torreira, Mertens uçaktan inince ön kapıdan çıkmayan bir adam bu. Hatırlıyorum geçen sene bayan futbol takımının son maçı. Şampiyon olduğumuz maç. Galatasaray TV veriyor. Tribüne bakıyorum Erden Timur. Başka hiç bir yöneticiyi görmedim. Maç sonu indi herkesin elini sıktı, sevindi ve gitti.

Sizin dediğinizi ne başkan ne yönetimden birisi ne de hoca yapamaz bence. Çok zor.

Son olarak, futbolcular arabanın yürüyen aksamı, esas motor bozuk. O da sahtekar Dursun ve ekibi. Bosa birsey bekliyoruz. Erden Timur ve Okan, Dursunu başarılı gösteren yegane faktörlerdi. Okan'in maç hataları olabilir ama Galatasaray'in gerçek değerlidir. O da iflas edecek bu Dursun çapsız ile. Tekme sille yolladığımız herif geri geldi, Erden Timur'un üstün becerilerinin arkasında başarılı gözüktü. Herif bu işte. Sinsi Charlie chaplin
mükemmel özet tebrikler

Onu yapmak için ET gibi biri lazım işte. Adamın tüm röportajlarını izlemişimdir. Hep tevazudan bahseder. Torreira, Mertens uçaktan inince ön kapıdan çıkmayan bir adam bu. Hatırlıyorum geçen sene bayan futbol takımının son maçı. Şampiyon olduğumuz maç. Galatasaray TV veriyor. Tribüne bakıyorum Erden Timur. Başka hiç bir yöneticiyi görmedim. Maç sonu indi herkesin elini sıktı, sevindi ve gitti.

Sizin dediğinizi ne başkan ne yönetimden birisi ne de hoca yapamaz bence. Çok zor.
Bencede yapamaz

Koşup mücadele etmeyen hiç bir adamı takım da tutmasınlar.

Acil olarak birlik toplantısı yapılmalı, sorunlar ortaya koyulmalı.

Jelert neden yokmuş son antrenmanda bunla ilgili haber falan okuyan oldu mu

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt