Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.173
- 101.381
- 5.238
sakatJelert neden yokmuş son antrenmanda bunla ilgili haber falan okuyan oldu mu
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatJelert neden yokmuş son antrenmanda bunla ilgili haber falan okuyan oldu mu
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Östersund elendikten sonra gelen KAP bildirimleri gibi hiç heyecan yaratmıyor. Aylardır orta saha bekledik geldiği gün 5 yedik.Sara az önce sağlık kontrollerini bitirdi.
KAP loading.
Bunu diyorum abi icardi koşmuyorsa onuda keserim icardinin oyun tarzı o demeyin dün immobilede at gibi koşuyorduKoşup mücadele etmeyen hiç bir adamı takım da tutmasınlar.
Acil olarak birlik toplantısı yapılmalı, sorunlar ortaya koyulmalı.
içeriden bilgi gelmişSara az önce sağlık kontrollerini bitirdi.
KAP loading.
Oynadigimiz avrupa maclarda daha cok belli oluyordu bu. Bu taktik ile biyere varamasin. Gecisi iyi oynayan takimlar kapatip kontrayla sonuca variyor. Zaten avrupa sampiyonasindaki maclara bak bütün maclar sIKICI hep birbirini kitliyorlar, kontrollü ve kompakt oynamaktan. Öncelik rakibi oynatmamak ve rakibe alan birakmamak olmali. Ondan sonra set oyunun güclü olmali. Tabiki Gegenpress de yapacan ama öncelik olmamali. Durmadan pres ile oynayinca oyuncularin kondisyonuda yetmiyor ikinci yarilara, örnegin Bayern maci.Mevzu diziliş değil zihniyet.
Burada aylardır kolay geçiş yiyoruz diye bağırıyorum, Galatasaray önde oynarmış da faso fiso, istisnasız her maçta bu kadar geçiş yemek diye taktik mi olur.
Biz kontraya çıksak beşiktaştan 3 kişi var hep, onlar çıkınca tek kişi bırakıyoruz.
Dribbling yapabilen herkes zaten deliyor. Öne Torreira çıksın, stoperler bassın kem küm
Neymiş önde presmiş, burada önde pres diye kafa açanlar bunun bir halt olmadığını eninde sonunda görecek. Bu kafayla biz daha çok fark yeriz, maç kaybetmek tek mesele değil.
Konuyu Kemalime ithafen “GS Resmen GS’de!” şeklinde açabilir miyiz?Sara az önce sağlık kontrollerini bitirdi.
KAP loading.
Dün immobile senin arkada bıraktığın boşluklarda gezdi. Koşmadı.Bunu diyorum abi icardi koşmuyorsa onuda keserim icardinin oyun tarzı o demeyin dün immobilede at gibi koşuyordu
Abdülkerim Utd maçında rakip sahada karşılıyordu rakibi. Kaç tane kontra yedik böyle böyle koca rakiplerden.Mevzu diziliş değil zihniyet.
Burada aylardır kolay geçiş yiyoruz diye bağırıyorum, Galatasaray önde oynarmış da faso fiso, istisnasız her maçta bu kadar geçiş yemek diye taktik mi olur.
Biz kontraya çıksak beşiktaştan 3 kişi var hep, onlar çıkınca tek kişi bırakıyoruz.
Dribbling yapabilen herkes zaten deliyor. Öne Torreira çıksın, stoperler bassın kem küm
Neymiş önde presmiş, burada önde pres diye kafa açanlar bunun bir halt olmadığını eninde sonunda görecek. Bu kafayla biz daha çok fark yeriz, maç kaybetmek tek mesele değil.
10m alan topcu bi zahmet kossunDün immobile senin arkada bıraktığın boşluklarda gezdi. Koşmadı.
Icardi öyle pres oyuncusu en top zamanında da olmadı şimdi niye bu beklenti
Abi gözünü seveyim eli belinde geziyor ben icardinin ön alan baskısı yaptığınıda gördüm isteyince yapıyor bu adam bunuDün immobile senin arkada bıraktığın boşluklarda gezdi. Koşmadı.
Icardi öyle pres oyuncusu en top zamanında da olmadı şimdi niye bu beklenti