Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün immobile senin arkada bıraktığın boşluklarda gezdi. Koşmadı.
Icardi öyle pres oyuncusu en top zamanında da olmadı şimdi niye bu beklenti
ya allah aşkına ilk senesinde bu adam böyle miydi ya

0-7lik başakşehir maçının falan açın özetini izleyin ndashimiyeyi falan karısı yaptı ezdi fizik olarak

zor bişey değil fit olmadığını ve iyi idman yapmadığını kabul etmek

top gelmedi yaa napsın demek hiç mantıklı değil

Bu net kırmızı kart, ilk yarıda Masuaku ‘nun Kaan’a yaptığı da kırmızı kart
Dünkü skor hakemi arka plana attı ama bunlar fırsatını bulduğunda bizi doğramaya hazır, bunu unutmamak lazım.
Hakemlerle uğraşıyoruz zaten bizim oyuncularımız da yönetimde teknik heyette kendine çeki düzen vermeli dünden beri kafayı yiyeceğim komplo teorileri beynimi kemiriyor

2 senedir sampiyon yapan hocani bi mactan sonra kovacak misiniz cidden? Abartmayalim. Her sene lig basina kotu basliyoruz zaten. Takim duzelecek form tutacak. Ders cikarmamiz gerekiyor.
yenilmesine lafım yok da böyle hezimetler kabul edilemez. kriz ve panik anlarında hep ağır saçmalıyor. maç 3-0 olmuş 10 kişisin sanchez i al, ortasahayı kalabalık tut maçı bitir. böyle saçmalama olamaz

0-7lik başakşehir maçının falan açın özetini izleyin ndashimiyeyi falan karısı yaptı ezdi fizik olarak

0-7 lik maça gelene kadar kaç maçı böyle geçirdi zaten. Atletik oyuncu değil bu, Nelsson da öyle misal. Sakatlık olmadığı sürece ilerledikçe geliyor formları

Çalışmıyorlar keremde aynı şekilde kimse demesin olan hoca diye barış neden at gibiydi geçen sezon Davinson aynı şekilde yahu Berkan bile üstüne koydu demirbay bile çabalıyor

Hala 5 golün sarhoşluğunu yaşıyorum
dün akşamdan sonra biz

1722772054959.webp

hagi'nin uefa kupası finali arsenal maçında gördüğü kırmızı kartın aynısı resmen.
Keşke kafasını patlatsaymış. Kaptanı dahil hiç bir takım arkadaşı da tepki göstermiyor. Anca instagram’da şekil yapmayı bilen ezik herifler topluluğu kadro.

Bu sene en istemedigim takım real madrid. Geçişin nirvanasini yeriz

Abdülkerim Utd maçında rakip sahada karşılıyordu rakibi. Kaç tane kontra yedik böyle böyle koca rakiplerden.
Evet ama hakkını vereyim o maç net 2 tane golü engelledi şutu bloklayarak, çok rahat 5 yiyebileceğimiz bir maçtı.

Stoperlerin öne çıkmasını hoca istiyor zaten de City bile bunu geride kritik subaplar bırakarak yapıyor, biz sadece Nelsson’u bırakıyoruz.

Hocayi savunanlar görüyorum.Önümüzdeki avrupa,derbi maclari izlerken tirnaklarinizi yiyerek 4 5 yemeyi bekleyin.Daha bu başlangiç.

Zaha iyidir, kötüdür geçtim. Konu dün akşam için o değildi çünkü.

Adam bu yıl kamplarda deli gibi çalıştı mı? Çalıştı. Antreman resimlerine bakıyorsun geçen seneki gibi karamsar mı? Değil. Takımla uyumu daha iyi. En azından çabalıyor.

İlk kupa maçına çıkılacak. Bu sene kalacağı, kalmayacağı henüz belli olmayan, menajeri İspanya'da görüşmeler yapan, geçen sene 2. yarıdan beri tel tel dökülen ve kampa milli maç nedeni ile sonradan katılan hocamızın manevi evladı Kerem ilk 11'de. Adam yedek.

Üstüne hocası maç sonu çıkıp Zaha beni anlamadı onun yüzünden taktiğimiz bozuldu desin.

Affedersiniz de başkası olsa bırak trip atmayı neler derdi kimbilir. Adam siyah yaptı profil fotoğrafını sadece.

Burada Zaha asla suçlu değil. Onu oynatıp iyi olsa da kötü olsa da koruması gereken ama bunu yapmayıp medyanın önüne atan hocası suçludur. Okan hoca suçludur.
Parmaklarına sağlık hocam.
Yerli hoca iyi hoş ama şu evlatlık olayı can sıkıyor.

Evet ama hakkını vereyim o maç net 2 tane golü engelledi şutu bloklayarak, çok rahat 5 yiyebileceğimiz bir maçtı.

Stoperlerin öne çıkmasını hoca istiyor zaten de City bile bunu geride kritik subaplar bırakarak yapıyor, biz sadece Nelsson’u bırakıyoruz.
Okan hocanın pervasız oyun sisteminden bıkmış durumdayım

Hep aynı şeyleri söylemekten de bıktım

Hatay gibi rakiplere karşı sürekli kontra yemekten de bıktım

Burada 4-3-3e dönmemiz lazım, bize defansif bi ortadaha daha lazım dediğimde karşı çıkanlardan da bıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt