Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama biatci diyorsun sende terim biatcısısın bu bir çelişki olmuyor mu. Hem diyorsun galatasaray takımı 5 yemez ama fatih hocam 10 kişi fenerden 6 yemedi mi 6 yiyen adamı niye başa istiyorsun o zaman.
Fatih hoca finalde mi 5 yemiş fbden ? Ayrıca fatih hoca o geldiği zaman dehşet kredisi vardı yine çünkü 96dan itibaren hoca kademe kademe oyunu yukarıya çıktı , her sene gelişti takım.Bizde tam tersine her sene daha kötü oynadık alakasız şekilde devam ederek.Terim biatcısı falan da değilim şuan getirebileceğimiz ve camiayı toparlayacak terim var sadece.Ben sezonu tamamlayıp şampiyon bile olsa sezon sonu emekli olsun diyorum ayrıca

Mevzumuz 3-5 yemek değil ki ha tabiki skorun etkisi var çünkü karşında ki takım allahın cezası gerizekalı ordusunun teki skor bu yüzden tuz biber oldu.

Sorun galatasarayın bir kupa finalinde bu derece kötü olması

Yakın tarihte örneğini ben hatırlamıyorum

Tarihin şuan en pahalı kadrosuyla bu kadar bitik olamazsın hemde resmi bir kupa finalinde

Hayatta bir çok şey sineye çekilir ve herkesin kredisi belli ölçüde vardır ama bugün ki durumun açıklaması çok zor.Hocamız kendisine olan büyük bir güveni alt üst etmek üzere.

Biz o kadar medeni gelişkin ve relax bir toplum değiliz keza galatasaray hiç öyle bir camia değil ki hemencecik unutup önümüzde bakalım.

Okanı hemen her galatasaraylı sever sayar ki öyle de olmalı hocanın bize kazandırdığı güzel şeyler var ama buradan çevirmesi çok çok zor

Allah bu sene bu kulübün yardımcısı olsun.

Fatih hoca finalde mi 5 yemiş fbden ? Ayrıca fatih hoca o geldiği zaman dehşet kredisi vardı yine çünkü 96dan itibaren hoca kademe kademe oyunu yukarıya çıktı , her sene gelişti takım.Bizde tam tersine her sene daha kötü oynadık alakasız şekilde devam ederek.Terim biatcısı falan da değilim şuan getirebileceğimiz ve camiayı toparlayacak terim var sadece.Ben sezonu tamamlayıp şampiyon bile olsa sezon sonu emekli olsun diyorum ayrıca
hiç şampiyonluğu ve kredisi yokken, 96-97 sezonu başı

döne döne beyblade oldun

1722777732455.webp

Yine hocanin sansi sezon basin olmasi, sezonun ortasinda olsa sezonu kapatabilirdik ama böyle yine uyari gibi oldu bu. Herseyi düzeltmek kendine elimizde. En önemlisi cli gecmek ondan sonra zaten gerisi gelir.

Birde zahayi hoca bencil olmasindan istemiyor. Kesinlikle takim oyuncusu degil. Adamin tarzi bu, aldigin zaman düsünmeliydin. Bi ton para veriliyor, verim ainamiyorsa cözüm bulmak lazim. Ama icerde tabiki basinda demec vererek degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt