Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek, 10 numara ve kanat lazım. Zaha, ziyech, yunus, kerem akturkoglu, dubois ile yollar ayrılmalı. teklif varsa kerem demirbay ile de yollar ayrılıp, orta sahada Kaan, Berkan, torreira, sara ile devam edilmeli. Jelertin yedeği de Kaan değil, Ali turap olmalı. Tabii bunlar için artık çok geç.
Dün Kaan yerine Ali Turap oynamış olsa daha ne kadar kötü oynayabilirdi.Daha ne kadar folliga dönerdi o bölge.Abi Jelerti oynatmiyorsan Ali Turapi oynatacaksin .başka sağ Bekin yok.Kaan sağ bek değil sadece emanetçi gibi duruyor.Lutfen artık yaa.

Göndersinler gitsin sorununu çözsün gelsin yeter artık gına geldi yılda üç kere bunlarla uğraşıyoruz pembe dizi gibi hayatları bar adamların
Katılıyorum ne desen haklısın ama Demekki çözülemiyor.Resmen ruh gibiydi.Takimda ruh gibiydi.Kombo yaptılar.

Muslera
Jalert Davinson Nelson Dubois
Torreira Kerem
Yunus Gabriel Barış
İcardi

Hiç transfer olmadığı takdirde böyle oynamalıyız mertens maç temposunu kaldıramıyor artık Zaha zşyech dünkü muhabbetten sonra oynamaz oynamada katkı vermez barış kerem kavgalı bizim hayrımıza bu olur dubois sol tarafta daha etkili oluyor en azından herif bek yahu bek

kerem hala gitmek istiyorsa sat, zaha,olivera,dubois gönder. sol bek + 6-8 oynayabilen atlet orta saha ve kanat çek bitti gitti

Dün Kaan yerine Ali Turap oynamış olsa daha ne kadar kötü oynayabilirdi.Daha ne kadar folliga dönerdi o bölge.Abi Jelerti oynatmiyorsan Ali Turapi oynatacaksin .başka sağ Bekin yok.Kaan sağ bek değil sadece emanetçi gibi duruyor.Lutfen artık yaa.
Ali turap'ı u-19 Avrupa şampiyonasında final oynayan ispanya ve Fransa maçlarında da izledim bayağı iyi görüntü verdi. Elinde yerli genç bek var, yedek olarak bile düşünmüyorsun sonra 1-2 sene önce o turnuvalarda oynayan jelert diye çocuğa 10 milyon Euro vermek zorunda kaliyorsun işte.

Muslera
Torreira Kerem
Yunus Gabriel Barış
İcardi

Hiç transfer olmadığı takdirde böyle oynamalıyız mertens maç temposunu kaldıramıyor artık Zaha zşyech dünkü muhabbetten sonra oynamaz oynamada katkı vermez barış kerem kavgalı bizim hayrımıza bu olur dubois sol tarafta daha etkili oluyor en azından herif bek yahu bek
Katılıyorum, Hatay maçı tam olarak böyle olmalı Dubois'in kötüsü Kaan'ın bek halinden iyidir.

Bu arada. Bir yangın da şu rezil pumanın formaları için çıkarsak iyi olacak. Ben dışarıdan bakınca rahat hissetmiyorum adamlar kimbilir ne yaşıyordur.

Üstüne diğer puma sponsorlu takımların formaları neden bu şekilde ter tutmuyorda bizimki su gibi oluyor.

Resmen sabote ediliyoruz.

Muslera
Torreira Kerem
Yunus Gabriel Barış
İcardi

Yunus -dubois - kerem ile mukemmel 11 cidden 6. Oluruz sansliysak

Ali turap'ı u-19 Avrupa şampiyonasında final oynayan ispanya ve Fransa maçlarında da izledim bayağı iyi görüntü verdi. Elinde yerli genç bek var, yedek olarak bile düşünmüyorsun sonra 1-2 sene önce o turnuvalarda oynayan jelert diye çocuğa 10 milyon Euro vermek zorunda kaliyorsun işte.
Yok Kaan çok iyi oynar sağ beki.Gorduk ..

En çokta 102 puan toplayan takım 10 kişi fb'ye, 50 puan fark yemiş bjk'ye 5-0 yenildi diye kazandığımız şampiyonluğa laf edenlere karşı diyecek söz bulamamak koyuyor.

2 maçta da kaleye gidemedin vallaha ne diyim ki ben.

Emin Bayram'da da hiç vizyon yokmuş az aklı olsa şu takımda 11'e bile girmeye çalışırdı en son Sanchez durumunu bilmiyoruz ama Nelsson ve Abdülkerim yine Allah'a emanet başladı.
Öyle düsünebilirsin ama hoca da pek sans vermiyor alt yapdan cikanlara. Oyuncuda oynayabilcegi yer ariyor kendine, hakli.

Edit: Örnegin kaanda son derece iyi oynamiyor sag bek olarak, ali turap cok daha fazla sans bulmaliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt