Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum ne desen haklısın ama Demekki çözülemiyor.Resmen ruh gibiydi.Takimda ruh gibiydi.Kombo yaptılar.
Ya bak abi Okan buruğu çok sever çok sayarım halen bu sezon başarılı olacağını düşünüyorum dünkü maç tamamen aşırı yükleme sonucu yorgunluk ta vardı ama biraz hocanın evlatçılığo birde yanlış tercihleri ipi çekti Beşiktaş şampiyon olur mu onlardanda bi bok olmaz ilk üçü zor görürler bizim biran önce silkelenip sorunları çözmemiz gerekiyor pazartesi ilk iş oyuncular toplanıp sorunlar çözülüp birlik beraberlik mesajı verilmeli taraftarı yanına almalı kulüp karşısına değil

Okan hoca ciddi rakiplere karşı üçlü orta saha ile maç nasıl kontrol altında tutulur öğrenemezse, derbi maçlarda ve Avrupalı takımlara karşı bu sonuçlar kaçınılmaz gözüküyor. Herkese Ümraniyespor muamelesi çekilmesi olmuyor be hocam... Orta sahaya Gedson kazması seviyesinde "koş koş" bir adam aldırırsa hem kendisi hem de biz rahat ederiz. Yoksa epeyce uykusuz geceler bizi bekliyor...

Mesela real boyle oynuyor genelde don carlo doneminde
Futbola meydan okuyoruz, ama tersten. Bizdeki görüntüleri artık herhangi bir Avrupa ülkesinin 3. Ligi'nde bile göremezsin. Kalmadı artık 90 dk boyunca oyunu domine etme devri, futbol bambaşka bir yere evrildi. 90 dk'lık maçta adamlar sekans sekans oyun dominasyonu, oyunu soğutma, toplu defans ile kontraatak kovalama vs hepsini plan dahilinde yapıyor. 1 milyar euro para harcayan City bile 90 dk oyunu domine etmeyi denerken hala oyun ve skor olarak eline alıyor bazen. Başka da aktif bir örnek yok zaten.
Biz de Torreira nasıl her seferinde 3'e 1, 4'e 1 kalıyor onu tartışalım.

En çokta 102 puan toplayan takım 10 kişi fb'ye, 50 puan fark yemiş bjk'ye 5-0 yenildi diye kazandığımız şampiyonluğa laf edenlere karşı diyecek söz bulamamak koyuyor.

2 maçta da kaleye gidemedin vallaha ne diyim ki ben.
Allah peygamber aşkına ne söz söyleyeceksin bizim maçlarda arslana buruniyorlar bizde çanak tutuyoruz.Once donsunlerde kendi kaba etlerine baksınlar.Birisine 42 puan taktik.biriside her maç penaltispor dakika 90.ne diyeceksin soylermisin.

Ya bak abi Okan buruğu çok sever çok sayarım halen bu sezon başarılı olacağını düşünüyorum dünkü maç tamamen aşırı yükleme sonucu yorgunluk ta vardı ama biraz hocanın evlatçılığo birde yanlış tercihleri ipi çekti Beşiktaş şampiyon olur mu onlardanda bi bok olmaz ilk üçü zor görürler bizim biran önce silkelenip sorunları çözmemiz gerekiyor pazartesi ilk iş oyuncular toplanıp sorunlar çözülüp birlik beraberlik mesajı verilmeli taraftarı yanına almalı kulüp karşısına değil
%100 haklısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt