Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanin macin ardindan söyledikleri Kabul Edilemez bence. Takim fiziksel hazir degilmis. Niye degil??? Baskan olsam ilk sorum Bu olurdu!
Iki takimda hazir değil demişti.Kimin hazir oldugunu gördük.38 macin 30unda hazir değil takim.Kadro kalitesiyle ligde kazaniyorduk.Avrupadada 1 mac harici domine bir oyun oynamadik.Gruplara kalirken zar zor kaldigimizi unutmuşlar.

Allah peygamber aşkına ne söz söyleyeceksin bizim maçlarda arslana buruniyorlar bizde çanak tutuyoruz.Once donsunlerde kendi kaba etlerine baksınlar.Birisine 42 puan taktik.biriside her maç penaltispor dakika 90.ne diyeceksin soylermisin.
Aslan olan biziz işte ben de ne diyeceğim ki, söylenecek söz yok diyorum. 50 puan fark attığın takıma 5-0 ile kupa kaptırırsan, pozisyona giremezsen diyecek sözüm yok benim.

Fb maçında 10 kişi takıma yenildiler, 40 yılda bir olur dedim, peki dün akşam yaşadığımız da öyleydi. İstediğini söyle bir kez verdin bu fırsatı...

IMG_3450.webp

Başakşehir’de de süper kupa kaybetmişti.

Akhisar’ı çıkartırsak adamın tüm final/kırılma maçları kayıp, bu kadarı tesadüf olamaz.

Umarım kırar bir an önce.

Takım içi sorunları nasıl çözer bilmiyorum ama geçen seneki takım içi ortamın olmadığı çok belli.

Başakşehir’de de süper kupa kaybetmişti.

Akhisar’ı çıkartırsak adamın tüm final/kırılma maçları kayıp, bu kadarı tesadüf olamaz.

Umarım kırar bir an önce.

Takım içi sorunları nasıl çözer bilmiyorum ama geçen seneki takım içi ortamın olmadığı çok belli.
Hoca gitmeden düzelmez takim içi bölünme var belliki kimse istekli oynayamiyor.Takim 3 yemis reaksiyon yok derbi maçinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt