Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav 5-0 ile 2-0 arasında dünyanın neresinde fark yok, iyi misiniz? Ezeli rakibinden 5 yediğin bir kupa maçının bırakın TR'yi, dünyada bile ses getirmemesi imkansız bir olay. Dünden beri 50 tane yabancı futbol haber sayfası, mizah sayfası haberini girdi. Yorumlarda herkes şok olmuş nasıl GS 5 yiyor diye, bizimkiler de arasında fark yok diyor. Ya sabır...

Bu moruklar yakında dayak yer
4466dcbd6467edc94d22dcf2d20426d50c6b170c.gifv

cidden o kadar üzüldünüz mü ya
Kendi adima konusayim.hissetitigim duygu uzuntu degil öfke galatasaray final kaybetmez.Hadi kaybetti boyle kaybedemez bunu sindiremiyorum bir türlü şl ceyrek finalinde madridi elemenin kisiyindan dönmeye kahrolurum.Boyle kaybetmeye sadece öfke duyuyorum bedel odenmeli ne olur bilmiyorum ama bisey olmali hazmedemiyorum.

Başakşehir’de de süper kupa kaybetmişti.

Akhisar’ı çıkartırsak adamın tüm final/kırılma maçları kayıp, bu kadarı tesadüf olamaz.

Umarım kırar bir an önce.

Takım içi sorunları nasıl çözer bilmiyorum ama geçen seneki takım içi ortamın olmadığı çok belli.
ilk sene alıyordu ya

başakşehir-bjk-fb hepsi kırılma maçlarıydı

geçen sezon bi sıçış yaşandı

Sara sonrası bir de defansif orta saha almamız lazım. Sara daha çok 10 numaraya koşu atan profil gibi görünüyor.

Florentino-Torreira-Sara tarzı bir üçlü

Zaten onu yapmazsak puzzle eksik kalacak. Futbolcunun demeçleri var. 10 numara da daha iyi oynuyorum diye. Denemişler görmüşler ayrıca. Sezona 8 başlamış sonra sağ kanat ve 10 numara oynatmışlar. En verimli olduğu yer 10 numara olmuş. Bu oyuncu aslında mertens yerine düşünülmeli. Bizim hala 8 numara almamız gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt