Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.077
- 2.798
- 2.088
Oha AI falandir bu video. Gercek oldugunu sanmiyorum. Bir daha kulube gelemezler.Bu moruklar yakında dayak yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha AI falandir bu video. Gercek oldugunu sanmiyorum. Bir daha kulube gelemezler.Bu moruklar yakında dayak yer
Kaynağı bizde yasaklı olan galahaberAz önce sol bek için fiyat sormuşuz.

fm oynamıyoruz sözünü geçen hafta okan hoca söylemişti ama dün gece fm oynadı maalesefmevzu sadece transfer değil dendi birçok kez, ETnin boşluğu dolmayacak
Ekli dosyayı görüntüle 255515
Bu moruklar yakında dayak yer
Kaynak diyor
Kaynak göstermemiş kiKaynağı yasak kaynak Galahaber
Kendi adima konusayim.hissetitigim duygu uzuntu degil öfke galatasaray final kaybetmez.Hadi kaybetti boyle kaybedemez bunu sindiremiyorum bir türlü şl ceyrek finalinde madridi elemenin kisiyindan dönmeye kahrolurum.Boyle kaybetmeye sadece öfke duyuyorum bedel odenmeli ne olur bilmiyorum ama bisey olmali hazmedemiyorum.cidden o kadar üzüldünüz mü ya
ilk sene alıyordu yaBaşakşehir’de de süper kupa kaybetmişti.
Akhisar’ı çıkartırsak adamın tüm final/kırılma maçları kayıp, bu kadarı tesadüf olamaz.
Umarım kırar bir an önce.
Takım içi sorunları nasıl çözer bilmiyorum ama geçen seneki takım içi ortamın olmadığı çok belli.
2.twiti kankaKaynak göstermemiş ki
Kaynak göstermemiş ki
Az önce sol bek için fiyat sormuşuz.
Sonradan eklemiş kaldırdım haberi.Eklemiş alta ek tivit
Sara sonrası bir de defansif orta saha almamız lazım. Sara daha çok 10 numaraya koşu atan profil gibi görünüyor.
Florentino-Torreira-Sara tarzı bir üçlü
Fmde ortasahayi boşalt bakayim ne oluyorfm oynamıyoruz sözünü geçen hafta okan hoca söylemişti ama dün gece fm oynadı maalesef
Haber kaynağı boş birisiymiş sonradan altına ekledi direk ITFC olunca Ipswich Town'dan haber salındı sandım.olm bu adam bek 44 macta nasil 21 asist yapti müthis
Defansi kötü ama herhalde herif sol acik gibi takiliyo
olay tam olarak bu. bilgisayar oyunu değil ki bu çıkart takımı sahaya oynat. e.t floryayı yönetiyordu, şuan başı boşluk varmevzu sadece transfer değil dendi birçok kez, ETnin boşluğu dolmayacak
Ekli dosyayı görüntüle 255515
Dün akşamki gibi bir şey olur heralde hiç oynamadımFmde ortasahayi boşalt bakayim ne oluyor![]()