Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.291
- 58.451
- 3.383
abdürrahim albayrak bile olur floryaya
o raddeye geldim
o raddeye geldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taş çatlasın 2 maçını falan ancak izlemişimdir bunun. Aklımda kanat gibi kalmış, incelemek gerekiyor4-4-2 galiba la ipswich
Aha, yine 5'li savunma beki. Kesin doğrudur bu haber varya.Taş çatlasın 2 maçını falan ancak izlemişimdir bunun. Aklımda kanat gibi kalmış, incelemek gerekiyor
Okoronkwo tehlikeli duruyo, 17 gol 3 asist yapmis krasnodar da, bittikHatayspor üç tane siyahi topçu almış bana şimdiden müsade arkadaşlar
Biz gidek florya yaabdürrahim albayrak bile olur floryaya
o raddeye geldim
Albayrak bugün takımı toplayıp baklava ismarlamisti Mauro‘nun agzina götürüyordu şu an Ege Akman da tepsiyi tutuyorduabdürrahim albayrak bile olur floryaya
o raddeye geldim
Korkudan oyuncuyu bile açıklayamıyorlar umarım Cuma'ya kadar açıklamayı unutmazlar.Hatipoğlu dün Sara ile aynı uçaktaydı dimi? Kupayı alsaydık kameralar karşısına geçip dünyanın en iyi orta sahasını almış gibi sırıtarak şov yapacaktı.
Planlar suya düştü.
icardi'yi zorla karıya götüreceği bariz değil mi bu aradaAlbayrak bugün takımı toplayıp baklava ismarlamisti Mauro‘nun agzina götürüyordu şu an Ege Akman da tepsiyi tutuyordu
adamlar 4-4-2 galibaOyuncuyu tartışmayın alakası bile yokmuş mağlum kişiden almış gereksiz kişiyi haberi paylaşıp kaynağı daha sonra altına eklemiş.
Akıl var mantık var dünyada 3'lü oynayan bir sol bek daha alırsak forumca kafayı yeriz.![]()
Nasilsin kolpam, sonntag nasil geciyorAlbayrak bugün takımı toplayıp baklava ismarlamisti Mauro‘nun agzina götürüyordu şu an Ege Akman da tepsiyi tutuyordu
EfeAlbayrak bugün takımı toplayıp baklava ismarlamisti Mauro‘nun agzina götürüyordu şu an Ege Akman da tepsiyi tutuyordu
Dün kazansaydik bak ne aciklama sov yapacaklardi bugünKorkudan oyuncuyu bile açıklayamıyorlar umarım Cuma'ya kadar açıklamayı unutmazlar.
Yabancı başka kaynakları beklemek lazım şu an piyasada kuş uçmuyor.adamlar 4-4-2 galiba
BerbatNasilsin kolpam, sonntag nasil geciyor
Hayır Ege
5 mi 4 mü karar verin laAha, yine 5'li savunma beki. Kesin doğrudur bu haber varya.
Hoca giderse de düzeleceği meçhul, hoca gitmez bu beklentiden herkes çıksın derim.Hoca gitmeden düzelmez takim içi bölünme var belliki kimse istekli oynayamiyor.Takim 3 yemis reaksiyon yok derbi maçinda.