- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
doğru on maçtır savunma yapıyorKöhn kanatsa icardi stoper
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru on maçtır savunma yapıyorKöhn kanatsa icardi stoper
00:59 Çocuk tüm sahayı koşup ters ayağıyla aşırtma gol atıyor bek olduğundan emin miyiz bu neymiş böyle

Texeira kimBir hesap vardi transferlerin hepsini bildi simdiye kadar
Bats, sara, lovik, ilkay ve texeira demisti
Kahvehaneden daha önce hayatında solbek oynamış herhangi birini bulup getirsen bunun kadar katkı verir.Köhnü bulan, isteyen ve alan kulübden kovulmali
Ben daha iyi scouting yaparim yeminle
Fatih demirelli değil mi bu adamı getirenKöhnü bulan, isteyen ve alan kulübden kovulmali
00:59 Çocuk tüm sahayı koşup ters ayağıyla aşırtma gol atıyor bek olduğundan emin miyiz bu neymiş böyle
Bizim takımda kimsenin böyle bir gol atabilme ihtimali yokSol bek alıyoruz 2 gün sonra Icardi ve Batshuayi'yi kesmesin.![]()
Bu Lovik ismi doğruysa gelen oyuncu Köhn'den çok Dubois yerine yedeğe herhalde.Sol bek de geleceğine göre Köhn'u sattık herhalde. Rüyamdaki gibi 9 milyon euro aldıysak iyi.
Ama bize bir bek daha lazım olacak Dubois çünkü gitmeli.
Bunla barışı kanada atalım bir sol bek daha alalım okan hocamaUlan bu adam sag ve sol acik oynuyor resmen, manyak bir herife benziyo
Solda JelertIki tarafda da oynayabiliyor, as mevki sol bek. Herif sol ayakli zaten.
Yav adam bize gelmeden ikinci lig kulübü herifi bundan bek olmaz diyip kanat forvet yapmışlar. Biz alıp bunu bekte oynattık. Yav 5li os kanat oyuncusu olsa yine çıldırmayacağım.Köhnü bulan, isteyen ve alan kulübden kovulmali
Locko için 15 milyon euro istiyorlarLocko sol beke gelecek sofiyan ve İlkay orta sahaya
Oynamış bu lovik.Geçen sene bize karşı oynadı mı bu lavuk?
oynadıGeçen sene bize karşı oynadı mı bu lavuk?
Geçen sene bize karşı oynadı mı bu lavuk?
lavuk değil, lovik. :dbu lavuk da 3lü takımda oynuyor allahım aklımı deliricem şimdi