Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
final değil ama avrupa ligi ve türkiye kupası elenişleri sonrası bjk deplasmanı kritikti. yenilgi pahalıya mal olabilirdi. bjk de skor almaya başlamıştı santos ile. oradan çıkabilmesi artı puan bence. ki bjk deplasmanında hep dağılıyorduk.
Şansa yendigimiz bir maç ozaman biz şansa mi oynuyoruz :d

Şaka maka Köhn fena olmayan bir bedele satılacak herhalde
Köhnde dikkat ettiniz mi bilmiyorum ayaklarıyla kafası uyumlu değil. Ayaklari paytaklasiyor top sürerken bu o an otonom sisteminden ayaklarina emir giderken bir lag veya drop yemesi olarak düşünebiliriz sıkıntı var bu çocuğun beyinde ben size diyim

Bu çocuk da Rossi gibi olur. Sezon başlamadan kiraya verilir. Bu kadar büyük Bir takım transfer de bu kadar rezil tercihler yapar inanılmaz.

Jelert muamma, Sara ederinden fazla pahalı alındı, şimdi de bu çocuk. Dursun ve Cenk ne yapmak istiyorlar, neyin kafasını yaşıyor.

Şansa yendigimiz bir maç ozaman biz şansa mi oynuyoruz :d
o maçta şans yardım etti evet. hatta bunu bazı cl maçlarına ve elemelerine de genişletebiliriz.
zaten geçen sene alanya maçının ikinci yarısında yakaladığımız akıcı bölüme kadar ite kaka gittik genel olarak.
ondan sonra biraz açılır gibi olduk işte.

ama yine de galibiyet galibiyettir

Lövikin 3dk 28 saniyelik skills videosunu izledim bir şey anlamadım.

3dk 18 saniyelik olanı da izleyip yorum yapacağım

Davisin sözlesmesinde opsiyon var. Herif Ingiliz, takimi PLe yükselmis ve öyle oyuncuyu 20 den asya salmazlar bence. Fiyat falan sormaya bile gerek yok.

Muslera
Metehan Nelsson Davinson
Jelaert Torreira Frendrup Löwik
Sara Barış
İcardi

Zurna gibi olalım hocamızın dediği gibi
bu formasyona göre diz ahbap

1722790259162.png

o maçta şans yardım etti evet. hatta bunu bazı cl maçlarına ve elemelerine de genişletebiliriz.
zaten geçen sene alanya maçının ikinci yarısında yakaladığımız akıcı bölüme kadar ite kaka gittik genel olarak.
ondan sonra biraz açılır gibi olduk işte.

ama yine de galibiyet galibiyettir
Cidden simdi dusununce bizde baya ballı takimız yav moldeyide oyle eledik :asd:

okan hocanıza bi 5 transfer daha yapalım da top oynatsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt