Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size soruyorum

4lü savunma oynattığı halde

3lü beki angelinoyu ısrarla isteyip aldıran ve patlayan

Uslanmayıp bir başka 3lü beki köhnü aldıran ve yine patlayan

Ve hala dersini almayıp yine bir başka 3lü beki loviki isteyen ünlü taktik dehası,derbi canavarı,total futbolun mucidi teknik direktör kimdir

Leif Davis’in bize gelme ihtimali yok boşa yazılıyor. En uygunu Locko

Size soruyorum

Ve hala dersini almayıp yine bir başka 3lü beki loviki isteyen ünlü taktik dehası,derbi canavarı,total futbolun mucidi teknik direktör kimdir
Buldum; Zaha tabi ki

Size soruyorum

Loviki gerçekten isteniyor mu bilmiyorum ama angelino da köhn de kötü topçular değil, 4lü de hele bizim oyun anlayışımızla gönderip dururuz böyle oyuncuları, aynı şey hücum oyuncuları için de gerekli, diziliş ve sisteme uygun oyuncularla oynamıyoruz, oyunculara uygun dizilip sistem oluşturma çabası yok zaten hocanın

Size soruyorum

İsmail kartal

Size soruyorum

Okan okanoğlu.

Loviki gerçekten isteniyor mu bilmiyorum ama angelino da köhn de kötü topçular değil, 4lü de hele bizim oyun anlayışımızla gönderip dururuz böyle oyuncuları, aynı şey hücum oyuncuları için de gerekli, diziliş ve sisteme uygun oyuncularla oynamıyoruz, oyunculara uygun dizilip sistem oluşturma çabası yok zaten hocanın
Ya lovik kötü oyuncu olduğundan demiyorum

Ama aklı olan yine böyle bir riske girmez 2 tane tutmayan 3lü beki aldıktan sonra

Bu arada angelino bi tık teknik falan hadi de köhnün futbolla pek alakası olduğunu düşünmüyorum adekugbe bile en azından kısıtlı zekasıyla 1-2 geçiş durduruyodu bunda ne savunma var ne hücum

Ya lovik kötü oyuncu olduğundan demiyorum

Ama aklı olan yine böyle bir riske girmez 2 tane tutmayan 3lü beki aldıktan sonra

Bu arada angelino bi tık teknik falan hadi de köhnün futbolla pek alakası olduğunu düşünmüyorum adekugbe bile en azından kısıtlı zekasıyla 1-2 geçiş durduruyodu bunda ne savunma var ne hücum
Sol bek değil adam, 3 4 3- 3 5 2 oynasak ya da bu dizilişle ama daha kontrollü oyun kursak bu kadar kötü görünmez o bile, biraz güçlü takımlar öyle bir geliyor ki üstümüze, eksik kalıyoruz, rastlantısal savun hamleleri ile oynamak zorunda kalıyoruz

Bu konsantrasyon olayları insanın içinde olur , madridli futbolcular şamp finali öncesi batak kart oynuyormuş gece relax vaziyette .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt