Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Sen de bunu yedin.ben inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum
hoca bu mağlubiyetten ders alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de bunu yedin.ben inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum
zahanın taktiği gibiyim kanks yav anlatılan başka yaşanılan başka yayının için heves mi kaldı
Herkes sakinleştiyse sokan hocamla hafta sonu tüm öfkeyi hataydan çıkarmaya hazır mıyız
Ortamın yumuşatılması lazım. Kan kusup kızılcık şerbeti içeceğiz artıkSenin sakinlestigine inanmiyorum olm.
2 gun daha sürer tahminim

Dombili torrent.Size soruyorum
4lü savunma oynattığı halde
3lü beki angelinoyu ısrarla isteyip aldıran ve patlayan
Uslanmayıp bir başka 3lü beki köhnü aldıran ve yine patlayan
Ve hala dersini almayıp yine bir başka 3lü beki loviki isteyen ünlü taktik dehası,derbi canavarı,total futbolun mucidi teknik direktör kimdir
alsaydı ifb maçından alırdı. aynı maçı yine oynattı bizeben inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum
Atatürk Olimpiyat Stadı çatısındaki adam Melih çıktı.herkes gider
biz kaliriz
biz Galatasarayliyiz
Bizim sorunumuz transferle de dizilişle de çözülmez temelde yanlışızSol bek değil adam, 3 4 3- 3 5 2 oynasak ya da bu dizilişle ama daha kontrollü oyun kursak bu kadar kötü görünmez o bile, biraz güçlü takımlar öyle bir geliyor ki üstümüze, eksik kalıyoruz, rastlantısal savun hamleleri ile oynamak zorunda kalıyoruz
Yeri degil belki ama.bu nedir abi
bir olur iki olur üç olmazalsaydı ifb maçından alırdı. aynı maçı yine oynattı bize
onların içinde var da biz gidip içinde olmayanları mı bulup almışız. bu motivasyon işi teknik ekip ve yönetimin tesislerde sezon boyu oyuncuya hissettirdiği ortamla alakalı. oyuncuyu salarsan o da salar o ciddiyeti hırsı hissettirmen lazımBu konsantrasyon olayları insanın içinde olur , madridli futbolcular şamp finali öncesi batak kart oynuyormuş gece relax vaziyette .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeri degil belki ama.bu nedir abi
Size soruyorum
4lü savunma oynattığı halde
3lü beki angelinoyu ısrarla isteyip aldıran ve patlayan
Uslanmayıp bir başka 3lü beki köhnü aldıran ve yine patlayan
Ve hala dersini almayıp yine bir başka 3lü beki loviki isteyen ünlü taktik dehası,derbi canavarı,total futbolun mucidi teknik direktör kimdir