Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağlam bir sol bek alırsak sağ bekte de jelertin dinamik oyunuyla gecen sene ki ritmimizi yakalar hatta üstüne cıkarız.Bu kadar karamsar olmayın.Simdi takımdan gidecekler var gider ve yazılanları alırsak.Bu takımı kimse tutamaz.Yenilgi gayet de iyi oldu bize kaos lazımdı.

ben inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum

hoca bu mağlubiyetten ders alacak
Senin hocan hicbirseyden ders almaz. Göz göre göre maçı verdi. Biz orta saha 3 lensin diyoruz. Adam orta sahasiz maç oynuyor. İcardi abi sahada yurusede yedek birakamiyor. Oyundanda alamıyor. 2 li forvete dönüyor bize 5 leri yediriyor.

Beke köhnü kanada ziyech zaha niye koyuyoruz o zaman biz, böyle oynayacaksak ona uygun adam alınır ya da böyle oynanmaz ona göre dizilim ve sistem geliştirilir, bunun nesi yanlış

zaha ve ziyech oynamamalı bence zaten

orada demek istediğim şu, tamam adam üçlüde oynamış ve özellikleri ona daha uygun olabilir ama bu yüzden dörtlüye uyum sağlaması bu kadar zor olmamalı

üçlüye alışkın bekin dörtlüde oynaması imkansızmış gibi konuşulup ayrım yapılması saçma geliyor bana, yoksa tabii ki her topçunun özelliğine göre takımı dizmek gerekir bizde adam akıllı bi oyun yapısı olmaması da köhn’ün işini iyice zorlaştırıyor

Senin hocan hicbirseyden ders almaz. Göz göre göre maçı verdi. Biz orta saha 3 lensin diyoruz. Adam orta sahasiz maç oynuyor. İcardi abi sahada yurusede yedek birakamiyor. Oyundanda alamıyor. 2 li forvete dönüyor bize 5 leri yediriyor.

senin hocan değil mi sayın savaş

Size soruyorum

4lü savunma oynattığı halde

3lü beki angelinoyu ısrarla isteyip aldıran ve patlayan

Uslanmayıp bir başka 3lü beki köhnü aldıran ve yine patlayan

Ve hala dersini almayıp yine bir başka 3lü beki loviki isteyen ünlü taktik dehası,derbi canavarı,total futbolun mucidi teknik direktör kimdir
Bunada gun dogdu

Ekran görüntüsü 2024-08-04 224641.webp

Dizi patlamış herifin saçma salak işler yapmasınlar Juventus çakacak enayi arıyor zaten.

Kerem-Zaha-Ziyech hatta Barışın ayrılma ihtimali varken Oğuzu almamak büyük hata oldu. Şikeciler gitti irfancanla cengiz varken aldı adamı 6m euro da verilirdi gayet. Okan hocanın sisteminde parlayacak bir adamdı
Şöyle günümüze göre yapılan yorumların hastasıyım.

Fenere 6m euroya gidince yedi düvel kazık yedi yazmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt