Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmimi izinsiz paylastigin icin seni siber suclara havale ediyomNasılsın renkdaş?
Geçen Sara haberinde uçak infosu vermişti doğru çıktı.
Şöyle günümüze göre yapılan yorumların hastasıyım.
Fenere 6m euroya gidince yedi düvel kazık yedi yazmıştı.
Ben snopp dogg sanmıştım onuResmimi izinsiz paylastigin icin seni siber suclara havale ediyom
Ben zahayı çok seviyorum mesela ama bencede hem Zaha hem zşyech gitmeli belliki Okan buruk ta istemiyor açık açık belli oldu artıkZaha Ziyech gitmeli bu maliyetteki oyuncuların katkısı net olmalı. 1 senedir biri şut çekecek biri adam geçecek diye boş yere bekliyoruz.
Günümüze göre değil o zaman da söyledik. Bu adam şikecilerde iş yapmayabilir ama bizim oynamaya çalıştığımız futbola cuk oturacak bir adamdı. Rashica örneği önümüzde işte bjkde vasat top oynuyor ama bizim sistemde nasıl parlamıştı hatırlayın. Oğuz da o tip bir oyuncu büyük hata oldu kaptırmak
Zaha ziyech kerem gitmeliBen zahayı çok seviyorum mesela ama bencede hem Zaha hem zşyech gitmeli belliki Okan buruk ta istemiyor açık açık belli oldu artık
Juve Chiesa'yı satmaya çalışıyor ama bize uyar mı? Bilmem.Zaha giderse 15 milyona alinabilecek, tercihen sozlesmesinin bitmesine 1 sene kalmis ama transfer yapamamis, yukselen bir kanat grafiigi olan ve bizim gibi baski yapmaya calisan kanat oyunculari kimler olabilir?