Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ertansuzgun
🚨 Katar temsilcisi Al Arabi’nin Cengiz Ünder için yaptığı teklif hem Fenerbahçe hem de oyuncu tarafından düşük bulundu.

Fenerbahçe’nin Cengiz Ünder için 10 milyon Euro üstü bonservis beklentisi var.

Şöyle günümüze göre yapılan yorumların hastasıyım.

Fenere 6m euroya gidince yedi düvel kazık yedi yazmıştı.

Günümüze göre değil o zaman da söyledik. Bu adam şikecilerde iş yapmayabilir ama bizim oynamaya çalıştığımız futbola cuk oturacak bir adamdı. Rashica örneği önümüzde işte bjkde vasat top oynuyor ama bizim sistemde nasıl parlamıştı hatırlayın. Oğuz da o tip bir oyuncu büyük hata oldu kaptırmak

Chiesa ve lobik mi geliyormuş Chiesa isterim 10 numaraya adam lazım

Zaha Ziyech gitmeli bu maliyetteki oyuncuların katkısı net olmalı. 1 senedir biri şut çekecek biri adam geçecek diye boş yere bekliyoruz.
Ben zahayı çok seviyorum mesela ama bencede hem Zaha hem zşyech gitmeli belliki Okan buruk ta istemiyor açık açık belli oldu artık

Günümüze göre değil o zaman da söyledik. Bu adam şikecilerde iş yapmayabilir ama bizim oynamaya çalıştığımız futbola cuk oturacak bir adamdı. Rashica örneği önümüzde işte bjkde vasat top oynuyor ama bizim sistemde nasıl parlamıştı hatırlayın. Oğuz da o tip bir oyuncu büyük hata oldu kaptırmak

İlk 11 de sınır yok o paralara 10 tane kanat bulursun

Ben zahayı çok seviyorum mesela ama bencede hem Zaha hem zşyech gitmeli belliki Okan buruk ta istemiyor açık açık belli oldu artık
Zaha ziyech kerem gitmeli
Mertens yedek olmalı
Sol bek orta saha ve genç bir kanat alınmalı

Zaha giderse 15 milyona alinabilecek, tercihen sozlesmesinin bitmesine 1 sene kalmis ama transfer yapamamis, yukselen bir kanat grafiigi olan ve bizim gibi baski yapmaya calisan kanat oyunculari kimler olabilir?
Juve Chiesa'yı satmaya çalışıyor ama bize uyar mı? Bilmem.

Zaha ziyech Köhn Kerem Aktürkoğlu direkt çıkmamız gereken isimler bu adamlardanda en az 30-35 milyon para toplamamız lazım bize 6 numara sol bek ve 1 adet kanat elzem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt