Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Günün sonunda artık planlar değişti 5-0 öncesi ve sonrası artık hiçbir şey aynı olmayacak."
İlla başımıza bu mu gelmesi gerekiyordu. Forum olarak eksikleri biz görüyorduk lan, yıllarını bu işe vermiş olanlar mı göremedi

Haluk Yürekli: "Bu oyuncuların arasına Köhn'ü de ekleyebilirim maç öncesi ve sonrası bakış açısı daha farklı diye düşünüyorum."
Maç òncesi savunma yapabiliyordu sorun yok :asd: mac sonrasi yapamadıgını gormusuz fatih hocami cok iyi izlemis okan hocam geliserek gelisemiyorsak degiserek geliscez :d

Hayır zaten Wilf-Hakim kanatları ile istenen 4-2-3-1 oyununu oynayamayız, olmayacağı belli iken sezon başında neden bu değişim yapılmadı, lig başlayınca mı fark edildi sanki? Saçma işler var.
Wilfde halimde 4-3-3 oyuncusu bana göre kaleye yakın oynayıp skor odaklı oynamayı seven oyuncular 4-2-3-1 4-4-2 gibi oynucaksan daha rashica gibi barış gibi çizgi oyuncusu lazım içe kateden değil

İlla başımıza bu mu gelmesi gerekiyordu. Forum olarak eksikleri biz görüyorduk lan, yıllarını bu işe vermiş olanlar mı göremedi
Hayır zaten Wilf-Hakim kanatları ile istenen 4-2-3-1 oyununu oynayamayız, olmayacağı belli iken sezon başında neden bu değişim yapılmadı, lig başlayınca mı fark edildi sanki? Saçma işler var.

Ya oyun sistemi değişecek idi ya oyuncular. Ee hiç biri değişmedi sonra 5-0. Olacak olan oldu sadece, sürpriz değildi ki, bu oyun için uygun değiliz.

Defansif orta saha değil abi bize ndiaye gibi bir profil lazım box to box Torreira safkan 6 numara oyuncusu yokluktan 8 oynatıyoruz adamı onun yeri 6 numara
Defansiften kastım defansif yönü güçlü bir 8 aslında ndiaye gibi aynen koşan basan pres gücü yüksek öyle bi profil lazım ama şu 8-10 karışımı g.sara dan sonra orta saha almazlar gibi olan torreriaya oluyor o iyiyse takım bir şekilde gidiyor dünkü gibi kötüyse dağılıyor

Bir musibet bin nasihatten iyidir
Taraftarı adam yerine koymayan yönetim eksikleri görmek için bjk’den 5 yemeyi beklemiş demek ki

Ekli dosyalar

• IMG_1466.webp
    IMG_1466.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 34
Neyse güldük eğlendik de hakikaten doğru düzgün, aklı mantığı olan, hoca kontrolünü kaybettiğinde onu itidale sevk edecek bir yardımcı hocaya ihtiyacımız var. Futbolcu transferinden daha acil gerek bu. Fenerli yardımcıyla biyere kadar demek ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt