Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper kupa hezimeti bizim için hayırlı olacak gibi. Doymuş, ayrılmak isteyen oyuncuları yollayıp bir oyuncu sirkülasyonu sağlamamız lazım yoksa bu sezon da Galatasaray için klasik haline gelmiş 2 sene şampiyonluktan sonra yaşanan s.çış sezonlarından biri olacak gibi duruyor.

Bu limit konusuna bilen biri açıklık getirsin. Neye göre biz bu kadar zorluk çekiyoruz? Satış desen diğerlerinin aksine yaptık, gelirler desen en yüksek bizdeydi, verilen en yüksek limit zaten bizdeydi. Nasıl oluyor da yine bu limit sorununa düşüyoruz?

2 sayfa önce yazdım ama gene yazayım.

"Resmen sallıyor. Amacı ne anlamadım. Hani hesap kitap yapayacak olsak tamam diyeceğim de onu da az çok yapıyoruz. Milleti uyutmak derdinler sanırım.

Tff harcama limitimiz %30 sapmalı 101 milyon euro idi. Buna futbolcu maaşları, bonservis ve menajer ücretleri ile teknik heyet maaşları dahil edilecek.

Aslında limit tam aşağıdaki gibi hesaplanmıyor. Bir miktar daha az çıkartıyorlar. Ama bunu kabaca kabul etsek,

Bonservislerden Sara hariç +9 milyon euro idik. Ondan -18 geldi. 9 milyon euro limitten gitti.

Tüm teknik ekip maaşlarından 5 milyon euro civarı bir para geliyor.

ET geçen yıl sonu sponsor harici maaş yükümüz 40 milyon demişti. Hadi 45 diyelim buna.

Toplasan 60 milyon euro harcamışız olacağız. DAha 40 milyon euro bir limitimiz olmalı.

40 milyon nerede 3-5 nerede. Hiç biri güven vermiyor bunların bana."

9 taksitle teklifimizi kabul eden bir kulüp bulduk ve orta saha transferini tamamladık. Bundan sonra ki hamleler de opsiyonlu kiralık şeklinde olacaktır artık kim kabul ederse
Ben de böyle yapıyorum. Mesela bi ayakkabı beğeniyorum, bakıyorum 3 taksit yapıyor satan yer almıyorum. Daha az beğendiğim bi ayakkabı 9 taksitse onu alıyorum. Sonuçta ayakkabı. Öyle değil mi?

bu arada jelert ve sarada +2 denen maddeler kapta yok

bu iddialar doğru değil mi yoksa yine kapa herşey bildirilmiyor mu
Yüksek ihtimal bonuslar bildirilmiyor. Geçen sene de bildirilmiyordu çünkü. Denilene göre bpnuslar şampiyonluk, Cl gruplardan çıkma, Al çeyrek final gibi bonuslarmış.

Haluk Yürekli: "Bugün 2. kez Metin Öztürk'ü aradım normalde çok ulaşılabilir birisidir o da geri dönmedi kendisine soracaktım kendisiyle ilgili bir takım iddaalar var."

Haluk Yürekli: "Metin Öztürk Erden Timur'dan boşalan koltuğa oturmak istiyorum bana başkan vekilliği verilmeyecekse istifa ederim demiş."

Asist manyagi kostici rahatlıkla alabiliriz akla gelse bari.

Haluk Yürekli: "Bunu bir kişiden duymadım birkaç kişiden teyit ettim."

@Emre Zeytinli
Bunu haluga gönderde morutanın ankaragucu oyuncusu oldugunu çözebilsin herif :asd:

Haluk Yürekli: "Galatasaray sportif AŞ koltuğunu 12 olan sayıyı SPK onayı sonrası 16'ya çıkaracak."

Haluk Yürekli: "Başkan vekili sayısıda 4'e çıkarma ihtimali var ama Metin Öztürk bunu kabul etmiyormuş."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt