Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni baştan yarat :

--------------------Muslera----------------
Jelert-----Nelsson-----Hermoso-----Lovik
----------Frendrup------Torreira-----------
BAY--------------Sara---------------Martial
-----------------Batshuayi-------------------

dedik bu dursun bu hareketi yapacak diye. böyle vizyonsuzluk olmaz!!

Fener bu yıl şu ana kadar sadece bonservise 70 milyon euro harcadı maaşlarla birlikte 100 milyon euroyu geçiyor onlar limite takılmıyor ama biz takılıyoruz öyle mi Haluk Yürekli komik oluyorsun.

Günaydın arkadaşlar.

Şu limit muhabbetinde güvenilir bir kaynak bulamadım ama galiba oyuncuların brüt ücretleri geçerliymiş. Mantıklı geldi hatta bizde brüt ücret ve toplam maliyet farkı bile pek bilinmiyor, toplam maliyet bile olsa şaşırtmaz.

O durumda gerçekten limit oyuncu ücretleriyle zorlanmış olabilir. Sara'nın ve Jelert'in bonservisinde herhalde sadece gelecek hesaplamaya kadarki kısım, yani 1 yıllık ödemeler hesaplanmıştır. Komple hesaplanması mantıklı gelmedi. O yüzden sınırda gezmemiz de mantıklı gelmedi. Tamam Zaniolo'nun İcardi'nin geçen senelerden kalan bonservis ödemeleri falan da vardır da o kadar da değil lan.

Ama tabii hala aynı soru geçerli: Bu limit neden sadece bize var?
E o daha kötü ya Rizespor kadar limiti olan beşiktaş iki oyuncuya 12milyon euro maaş veriyor. Üzerine imza paraları da var. %40 olsa vergi 16.8 milyon sadece maaş var + senelik 3 milyon imza parasını ekle 20 milyon euro burası yapıyor.
Kalan transferleri geçtim.

Net son yazdığın geçerli. Sadece bize var.

Fener bu yıl şu ana kadar sadece bonservise 70 milyon euro harcadı maaşlarla birlikte 100 milyon euroyu geçiyor onlar limite takılmıyor ama biz takılıyoruz öyle mi Haluk Yürekli komik oluyorsun.
Onlara limit yok. Sevgi limit tanımaz onlarda.

Doue yi imza asamasina kadar getirdik, neden bitiremedik aklima geldi yine hala hayret ediyom ne oldu orda biri aciklama yapsin cok merak ediyom valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt