- 15 Nisan 2010
- 21.176
- 5.388
- 1.858
Başkan son anda kafayı sıyırıp icardiyi de satar mı acaba
Hadi inşallah.
bu kısma inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan son anda kafayı sıyırıp icardiyi de satar mı acaba
Hadi inşallah.
Alakasi yok herif 2. lig den geldi, hannover de 150 bin vs net aliyodu, biz almasak %100 bir kac yil daha 2. lig oynayip futbolu birakirdi herifOndan mı oynamıyo ne yapıyor
Medyaya düşen bu. Doğrusu ne?Alakası yok
Sakin gördüm seni.Katılıyorum. 6 numara alınması gerektiğini 1 senedir söylüyorum bende.
Yalanlandı Chelsea kısmıMedyaya düşen bu. Doğrusu ne?
Icardi gitse Haaland gelecek yaBu gidişle İcardi kendi güle güle diyebilir bunlarla kim uğraşacak diye. Burada bazıları göbek atar hani futbolu sözde çok bilenler.
Alper admin dedigi gibi bencede alakasi yok, cok ilginc bir sürecdi, herseyi agzina yüzüne bulastirdilar arka planda kim bilir neler döndüAraya Chelsea girdi işte orayı seçti lavuk.
O zaman daha büyük lavukmuş.Yalanlandı Chelsea kısmı
Strasbourg direk tapusunu aldı
Herif ilk macinda gol atti, ilerde bizi cok üzecek bir durum olabilir, umarim keske alsaydik dedirtmezO zaman daha büyük lavukmuş.
Ters bi sakatlık, uyumsuzluk vs olmazsa büyük ihtimalle diyeceğiz. Fiziği falan tam topçu fiziğiydi.Herif ilk macinda gol atti, ilerde bizi cok üzecek bir durum olabilir, umarim keske alsaydik dedirtmez
Le Normand alındı, bir tane de genç stoperleri kiraliktan döndü sanırım ondan olabilir.Hermoso neden uzatmadı bu sezon? Bi dünya da maça çıkmıştı geçen sene.
Ondan mı oynamıyo ne yapıyor
Üstüne jelert den daha ucuza gitti, böyle beceriksiz yönetim yok arkadas, belmas bile bitirirdi bu herifiTers bi sakatlık, uyumsuzluk vs olmazsa büyük ihtimalle diyeceğiz. Fiziği falan tam topçu fiziğiydi.