Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başıma bir şey gelmeyecekse herkesin aksine Davinson'un 30 ve üstü rakama satılmasına sesim çıkmaz hatta bana göre transfer başarısıdır. Yerini büyük ihtimalle aynı tarz stoper ile dolduramazlar ama düzgün bir yönetim olsa çok karlı bir hamle olabilirdi bu teklif.

Geçen yıl 2 defa adele sakatlığı yaşadı diye hatırlıyorum. Atletizmi ile ön plana çıkan bir oyuncu için bu tarz sakatlıkların dönüşünde ciddi performans ve devamlılık sorunu yaşanıyor. Yaşı da artık ilerlediğinden sıkışık takvimde ufak tefek zorlasak yine patlayacak gibi duruyor.

Bu yaz Milli Takım performansından sonra yine sezon içinde yaptığı büyük hatalar unutuldu. Kolombiya milli takımı ilginç bir takım en sıradan oyuncu bile sivrilebiliyor bir anda o takımda. James'in ve bu yaz ismi bizimle anılan orta sahanın performansı hiçbir zaman kulüp takımlarında devam etmedi.

Bugün bunları yazıyoruz ama Davinson ilginç bir oyuncu. Sakatlanmazsa bir bakmışsın sezonun oyuncusu olmuş ama ben bu ihtimali düşük gördüğümden ve oyun tarzı olarak sevmediğim/benimsemediğim bir stoper olduğundan dolayı hazır 30 milyon ve üstüne satabiliyorsak bu oyuncudan çıkmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Şampiyon kadro var 2 takviye yeter dediler, şimdi iyi ya da kötü takımın ana rotasyonunu birer birer gönderecekler.
Son gün ıskartaya çıkmış 4 milyon maaşlı kiralıklara hazırlanalım.

Başıma bir şey gelmeyecekse herkesin aksine Davinson'un 30 ve üstü rakama satılmasına sesim çıkmaz hatta bana göre transfer başarısıdır. Yerini büyük ihtimalle aynı tarz stoper ile dolduramazlar ama düzgün bir yönetim olsa çok karlı bir hamle olabilirdi bu teklif.

Geçen yıl 2 defa adele sakatlığı yaşadı diye hatırlıyorum. Atletizmi ile ön plana çıkan bir oyuncu için bu tarz sakatlıkların dönüşünde ciddi performans ve devamlılık sorunu yaşanıyor. Yaşı da artık ilerlediğinden sıkışık takvimde ufak tefek zorlasak yine patlayacak gibi duruyor.

Bu yaz Milli Takım performansından sonra yine sezon içinde yaptığı büyük hatalar unutuldu. Kolombiya milli takımı ilginç bir takım en sıradan oyuncu bile sivrilebiliyor bir anda o takımda. James'in ve bu yaz ismi bizimle anılan orta sahanın performansı hiçbir zaman kulüp takımlarında devam etmedi.

Bugün bunları yazıyoruz ama Davinson ilginç bir oyuncu. Sakatlanmazsa bir bakmışsın sezonun oyuncusu olmuş ama ben bu ihtimali düşük gördüğümden ve oyun tarzı olarak sevmediğim/benimsemediğim bir stoper olduğundan dolayı hazır 30 milyon ve üstüne satabiliyorsak bu oyuncudan çıkmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.
dursunun sanchezi 30 üstüne satma ihtimali %0. o yüzden takımı sabote etmesin işine baksın

Genc yasta bu tür oyunculari Türkiye'ye getirmek en büyük zorluk bence. Bunun disinda Scouting isini bizden iyi beceren ve oyuncular icin daha mantikli secenek olarak görünen cok fazla istasyon var. Örnek veriyorum Norvec'in X takimindan X oyuncuyu kesfettin. Senin disinda ayni anda oyuncuyu kesfeden 5 takim var. Bu takimlarin hepsi Avrupa Top 5 takimi ama liglerinde orta sira takimlar (Freiburg, Lille, Villareal, Westham, Lazio) yine örnek verdim. Oyuncunun seni secme ihtimali %2-5 arasi. O yüzden Scout isinde daha cok B-C-D isimlere yönlenmek zorunda kaliyoruz veya kendi ligimizdeki oyunculara yöneliyoruz. Bu durumda tutmama orani da yükseliyor dogal olarak. Öyle pek kolay degil maalesef. Herkes Fransa 2. ligi cehver dolu diyor mesela oradan oyuncu alma ihtimali diger avrupa takimlarina göre cok daha düsük örnek olarak. Isim saymak kolay.

Edit. Boey örnegi müthis mesela biz ilgilendigimiz dönem Celtic istiyordu. Iskocya'ya göre daha cekici bir ligde olmamiz bize gelmesini sagladi. Ayni zaman örnegin Freiburg ilgileniyor olsaydi Boey yi hayatta alamazdin.
50 tane takımın radarına giren oyuncuyu zaten alamazsın. İş ki o oyuncuyu parlamadan bulabilmek. Valla yapan yapıyor, biz de bahanelere sığınıyoruz. Bu Cica ve Morutan mevzusu zaten başlı başına güvenmemem için bir sebep. Kolay kolay da aksini inandıramazlar yani.
Aldığımız sağ bek bile Kopenhag ile oynadık diye gözlerine çarpmıştır, adım gibi eminim yani. Bu bile çok şey anlatıyor.

Twitter ve gscimbom ortamı fecaat. Galatasaray bir ülke olsaydı Dursun Özbek başbakan olsaydı büyük ihtimalle darbe ile şimdiye indirilmişti.

Şu şampiyon kadro olayı, dıjj güçler muhabbeti kadar saçma.
öyle malesef. ifb ve tjk maçlarında böyle dolaştık sahada resmen

1722862922516.webp

dursunun sanchezi 30 üstüne satma ihtimali %0. o yüzden takımı sabote etmesin işine baksın
Boey 15-20 arasına giderken nasıl isyan ettiysek bu transfere de karşı dururuz. 30 ve civarı rakamlara satılırsa ne ala, benim bahsettiğim olay Davinson'a o kadar bel bağlarsak sezon içinde sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşarız. Benim endişem o. 30 milyona ben bu oyuncudan çıkarım demeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt