Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.597
- 2.178
- 1.748
yok be aga bal yapmayan arı anadolu topçusuYunus kalmalı rtaş yunus iyi topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok be aga bal yapmayan arı anadolu topçusuYunus kalmalı rtaş yunus iyi topçu
Sözün özü transferde Okan Hoca'nın yetkisi felan yok. Aynı mantıkla bakarsan beksiz Avrupa'da oynamaya da Ndonbele ile sezona başlamaya da hoca karar verdi.Herkes bu durumu adı gibi biliyor.Hoca bu badirelerden başarı ile çıkıp Fatih Terim gibi daha üste çikar ama ilk sorunda yönetimle papaz olur. Sezon da başlamadan biter... 2 senedir Erdem Timur kurdu takımı, hoca da sisteme monte etmeyi denedi. Bana göre de baştan yanlış bir süreç ama buralardan da başarı ile çıktıktan sonra Okan Hoca'ya güven oluşup istediği yapılır belki.Bu baştan aşağıya yanlış bir şey zaten. Onun canı sıkılmasın, bunun canı sıkılmasın diye iş mi olur yav. TD'lik zaten sadece teknik-taktik işi değil. Oyuncuları da idare etme işi. Ama bu yöntem doğru değil. Madem Zaha'yı oynatacak bir şablonun yok halihazırda, ben onu istemiyorum de mesela. Alalım da sonrasına sonra bakarız diye bir şey olamaz yani. Zaha mesela FB'ye geliyor dendiğinde çok iyi oyuncu ama Kerem varken nerede oynatacağız diye 50 kişi burda yazdı. Çözümü maç başına 25 top kaybı ile oynayan Kerem'i 10 numara oynatmakmış. E da olmadı. Olmazdı da zaten. 50 kere yazıldı burada. Yani baştan aşağıya her şey yanış zaten. Rashica olmayınca Ziyech alınması mesela. İnanılmaz 2 farklı adam. Alınmadan önce bu adam bana uygun değil diyeceksin ama kim önerilse onay veriyor zaten. Sonra bu oyuncu bize uygun değil vs oluyor. Yeni mi anlaşıldı yani bize uygun olmadığı. Zaha/Ziyech/Demirbay alındığında herkes farklı bir formasyana geçeceğiz zannetmişti mesela. Kesin 4-3-3 ile daha oturaklı bir set oyunu geliyor dedik. Adam gitti Rashica ile oynadığı şeyi Ziyech ve Zaha ile oynamaya çalıştı.
Zaten ısrarla aldırdığı hiçbir oyuncudan da zerre fayda gelmedi. Seferovic, Oliveira, Dubua, Angelino, alamadığımız Joa Pedro filan. Önde şok pres oynatan takım sol bek olarak Angelino ister mi? Normalde istememesi lazım mesela, adamın defansif olarak zaaf yaratacağı çok bariz.
Nerden bakarsan bak olaya, elinde kalan bir süreç var.
yok kalsın. biz malımızı biliriz. dursun yeterli bonservise satamaz, satarsa yerini dolduramaz, doldursa bile kamyonla para döker, yeni gelen de tutmaz, üstüne de tüy diker. dursundan icraat değil istifa istiyoruzBoey 15-20 arasına giderken nasıl isyan ettiysek bu transfere de karşı dururuz. 30 ve civarı rakamlara satılırsa ne ala, benim bahsettiğim olay Davinson'a o kadar bel bağlarsak sezon içinde sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşarız. Benim endişem o. 30 milyona ben bu oyuncudan çıkarım demeye çalışıyorum.
8 falan vermişlerdir acil heridler uyanmadan gönderiniz
8 falan vermişlerdir acil heridler uyanmadan gönderiniz
gardi gsde
gardi gsde
Onda hemfikiriz şimdi bıraksın hatta... Defolup gitsinler ama Florya kaymağını yemek varken bu adam kolay kolay gitmez. Herkesi harcar, rekor kıran hocasını bile harcar ama o koltuktan kolay kolay kalkmaz.yok kalsın. biz malımızı biliriz. dursun yeterli bonservise satamaz, satarsa yerini dolduramaz, doldursa bile kamyonla para döker, yeni gelen de tutmaz, üstüne de tüy diker. dursundan icraat değil istifa istiyoruz
sinan yılmaz bu gardi ile ilgili çok iyi bir tespit yapmıştı. trabzon şampiyon olduğu sene transferler gardi üzerinden yapılmış, gs keza öyle, bir takım daha vardı. adam hep şampiyon kadroların kurulumunda var diyorduGardi'yi küstürmeleri hataydı adam 2 senedir bize seviye atlatan bütün transferlerde pay sahibiydi. Sportif direktör vs olarak klüpte görev alır umarım
Okan bey Anadolu takımlarını yensin diye 30 m euroya iki adam aldık
Ne zaman lütfedip oynatır acaba
YuoooInsta acildi
Sorunlu oyuncu sayısını da artıran Erdem Timur'du ama bu sorunları maddi manevi gücüyle çözüp hocaya imkan sağlıyordu. Normal bir takıma bu kadar sorunlu, yaşlı ve ağır kontratlı oyuncu bulunmaz. Zaten vazgeçilmez İcardi var. Bu sayı artarsa takım herkesi taşıyamaz. Barış Alper, Rasica gibi işini yapan, görev adamı ve asker oyuncu da lazım. O yüzden eldeki sorunlu oyunculardan çıkıp Jelert, Sara gibi profilde devam etmek lazım.