Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, geçtiğimiz sezon transfer etmek istediği Rıdvan Yılmaz için tekrar devreye girdi.

Emrah Duvar

Neden sanchez gidiyor. Onubla ilgili bir şey dediler mi? Tüm gün yoktum çünkü.

Bir de konu tff harcama limiti ise yalan. Dün yazdım. Daha 40 milyon limitimiz var. Haluk göz göre göre yalan söyledi dün.

Para ise saçma. Zaten olması lazım. Transfer başlamadan önce paramız var dediler. Henüz doğru düzgün bir para harcamadık ki. Tam tersine oyuncu verdik. Aldıklarımızı da taksitli aldık. Üstüne sattığımızın yarısı bb gider. Yenisini almaya kalksak daha fazla para çıkacak cebimizden.

Ya haberler kolpa ya da başka bir bit yeniği var.
Haberler geliyor

Sözün özü transferde Okan Hoca'nın yetkisi felan yok. Aynı mantıkla bakarsan beksiz Avrupa'da oynamaya da Ndonbele ile sezona başlamaya da hoca karar verdi.Herkes bu durumu adı gibi biliyor.Hoca bu badirelerden başarı ile çıkıp Fatih Terim gibi daha üste çikar ama ilk sorunda yönetimle papaz olur. Sezon da başlamadan biter... 2 senedir Erdem Timur kurdu takımı, hoca da sisteme monte etmeyi denedi. Bana göre de baştan yanlış bir süreç ama buralardan da başarı ile çıktıktan sonra Okan Hoca'ya güven oluşup istediği yapılır belki.
Valla kendi aldırdığı ya da istediği oyuncuları da gördük renktaş. Oyuncu seçimleri konusunda ciddi bir eleştiriyi hak ediyor bana göre.

yeni bir medya kuruyoruz
Galatasaray'ın hakkını cezaevine girecek bile olsa koruyacak bir ekip

70 80 yaşında bunamış mamalanmış şerefsizlere karşı
30 40 yaşında namuslu ekmek kazanamayan şerefsizlere karşı

bu ekibi kuracağız
and olsun sizi köpek edeceğiz
Baskılara dayanamayıp, iş yerini terk eden feramuzmu söylüyor bunları. İşte ben buna eyvah derim

Gardi gibi adamlar Cenk tarzı bir kulüp için maaşlı elaman olmazlar.

Adam zaten transfer döneminde yaptığı transferlerden aldığı pay ile kral gibi takılıyor.

Bizim vereceğimiz 3 kuruş maaşa mı gelecek?

Sen payını verirsin adam sana transferlerde yardımcı olur. Kulüp içinde görev almaz.

Bu arada bizimkiler onunla çalışmayı bırakmamıştır muhtemelen bize yaptığı transferlerden hak ettiği payı bizimkiler Gardi'ye ödemeyince adam bizimle uğraşmak istememiştir doğal olarak.

Ft kovulduktan sonra mancini hocamız ilk idmanda oyuncuları el ele tutuşturup beraber hareket etmeleri gerektiğini anlatıp kaymaları öğretiyodu

Okan kovulduktan sonra bakalım yeni hocamız nelerle uğraşmak zorunda kalacak

Bakın beyler bu toptur dan en baştan başlamak zorunda kalacak
Senden neden nefret ettigimi hatirlatan pi post daha atmisin Hic bi ise yaramayan Allahin Egoisti kendini ne saniyon sen acaba

Hatipoglu: "Baskanim Young Boys geldi"

Dursun Özbek: "reşit olmayan oyuncuyla ilgilenemeyiz bu menfaatlerimize yakismaz"
Bu çocukların suçu neydi o zaman? :(

1722864328148.webp

Ft kovulduktan sonra mancini hocamız ilk idmanda oyuncuları el ele tutuşturup beraber hareket etmeleri gerektiğini anlatıp kaymaları öğretiyodu

Okan kovulduktan sonra bakalım yeni hocamız nelerle uğraşmak zorunda kalacak

Bakın beyler bu toptur dan en baştan başlamak zorunda kalacak

Senden neden nefret ettigimi hatirlatan pi post daha atmisin Hic bi ise yaramayan Allahin Egoisti kendini ne saniyon sen acaba

Ben sizi akraba saniyordum ya

Türkiye'de transfer bırakın bizi hiçbir kulüpte hocaların listesine göre felan yapılmıyor, menejerlerin önerisine göre takımlar kendilerine uyan profillerden seçiyor. Bir oyuncu ile en az 2,3 takımın adı geçiyor. O yüzden Okan Hoca'ya bir şey diyemem. Hiç almamaktansa (O nu da yaşattılar.) bari elimde bulunsun yararlanırım diye bakıyor. 2 maç Zaha, 5 maç Ziyech vs. derken sezon sonunu getiriyor... Aslında bu durumu idare etmek de ayrı bir yetenek, beceri. Herkesin atladığı şey bu. Gönül ister sezon başında her şey tamam olsun ama Terim'e bile bu yapılmadı kulüp kültürü böyle.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt